Призерка «Танцюю для тебе» отримала чотирикімнатну квартиру в Києві

13 Січня 2009
21916
13 Січня 2009
15:10

Призерка «Танцюю для тебе» отримала чотирикімнатну квартиру в Києві

21916
Призерка «Танцюю для тебе» отримала чотирикімнатну квартиру в Києві
Призерка проекту «1+1» «Танцюю для тебе» Ірина Бочай отримала нову квартиру в Києві. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
За цією інформацією, наразі Київська міська державна адміністрація закінчує оформлення документів і вже у п’ятницю Ірині Бочай обіцяють вручити ордер на нове помешкання. «У відділі, що займається розподілом квартир, запропонували кілька варіантів, із яких ми обрали чотирикімнатну квартиру в новому будинку на правому березі», – розповіла пані Бочай.
 
Нагадаємо, за результатами голосування глядачів проекту «Танцюю для тебе» пара Ірина Бочай та Дядя Жора посіла друге місце. На паркеті вони виборювали можливість дати гідну освіту вісьмом дітям Ірини. Під час гала-концерту, який транслювався 8 листопада у прямому ефірі, генеральний директор каналу «1+1» Олександр Ткаченко звернувся до мера Києва з проханням забезпечити житлом велику родину Ірини Бочай.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21916
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тоже рад!
5580 дн. тому
Но брошюрка "О пользе контрацепции в условиях финансовой несостоятельности" тоже не помешала бы!
MИР
5582 дн. тому
Рад за эту БОЛЬШУЮ СЕМЬЮ! ;)
киевлянка
5583 дн. тому
Неужели еще кому-то дают квартиры???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду