Барак Обама просить Конгрес відкласти впровадження цифрового телебачення

9 Січня 2009
18914
9 Січня 2009
12:19

Барак Обама просить Конгрес відкласти впровадження цифрового телебачення

18914
Барак Обама просить Конгрес відкласти впровадження цифрового телебачення
Новообраний президент США Барак Обама звернувся до Конгресу з проханням роздивитися можливість відтермінування переведення національних телестанцій на цифровий тип сигналу, повідомляє Financial Times. Нова адміністрація занепокоєна тим, що мільйони американців втратять доступ до телевізійних послуг, якщо дедлайн, призначений на 17 лютого, не буде перенесений.
 
Багато домогосподарств ще не скористалися можливістю безкоштовно отримати обладнання для отримання цифрового сигналу і продовжують користуватися засобами аналогового телебачення.
 
За даними дослідницької компанії Nielsen Media Research, незважаючи на масову «просвітницьку» кампанію, з 7,8 млн американських домогосподарств 6,8% продовжують користуватися лише аналоговими приймачами. Хоча уряд виділив кошти на безкоштовне придбання обладнання. 
 
У той же час, повідомляє видання, японський уряд уже вжив заходів, які дозволять ефірному сигналу існувати навіть кілька років після того, як у 2011 році країна перейде на цифрове телебачення.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18914
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Євген
5592 дн. тому
У них обладнання надають бескоштовно, а к нас Воля здирає по повній...
mpashkov
5594 дн. тому
а, дедлайн - все ясно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду