Провідні американські телекорпорації перейдуть на цифрове мовлення у червні 2009-го

22 Лютого 2009
16474
22 Лютого 2009
11:37

Провідні американські телекорпорації перейдуть на цифрове мовлення у червні 2009-го

16474
Провідні американські телекорпорації перейдуть на цифрове мовлення у червні 2009-го
Провідні телевізійні корпорації Сполучених Штатів Америки - корпорации CBS Corporation, General Electric Co's, NBC і Walt Disney Co's ABC – планують перейти на цифрове мовлення у червні 2009 року, повідомляє TV.net.ua.
 
Нагадаємо, 4 лютого Конгрес США погодився перенести дату остаточного переходу на цифрове мовлення з 17 лютого на 12 червня 2009 року.  Це рішення, яке підтримала Федеральна комісія зв’язку (FCC), мотивоване неготовністю 20 мільйонів американців придбати прилади для приймання цифрового сигналу. Однак телекомпаніям не заборонено переключатись на цифрове мовлення у будь-який зручний для них час; FCC залишила за собою право заборонити вимкнення аналогового сигналу, якщо це, на думку чиновників, створюватиме загрозу суспільній безпеці.
 
Близько 500 телекомпаній повідомили FCC про намір перейти на «цифру» 17 лютого; 106 з них було відмовлено, оскільки в регіонах, де вони мовлять, вимкнення аналогового сигналу унеможливило б доступ до важливої для суспільства інформації та оповіщення служб безпеки.  Утім, і ці компанії можуть отримати дозвіл, якщо доведуть, що в регіоні їхнього мовлення працює принаймні одна аналогова станція, або залишать частину своїх трансляцій аналоговими.
 
Тим часом корпорація News Fox Network заявила, що не збирається поки що переходити на цифру, а компанія Gannett Co and Hearst-Argyle Television заявила, що більшість її станцій мовитиме одночасно у цифровому і аналоговому стандарті.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду