Еротичні канали вже самі просять дозволу в Комісії з питань захисту суспільної моралі

31 Грудня 2008
19191
31 Грудня 2008
10:20

Еротичні канали вже самі просять дозволу в Комісії з питань захисту суспільної моралі

19191
Еротичні канали вже самі просять дозволу в Комісії з питань захисту суспільної моралі
Нідерландська компанія  Sapphire Media International, яка є дистриб’ютором еротичних каналів Hustler у Європі, звернулась до Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі по дозвіл на розповсюдження цих каналів у кабельних мережах України. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба НЕК.
 
Транслювати свої канали Blue Hustler i Hustler TV компанія планує у кодованому вигляді вночі. У Національній експертній комісії вітають рішення дистриб’ютора звернутись по попередній дозвіл до цього органу. «Не знаю, яким буде рішення експертів, але це зразок спілкування бізнесу з владою. Краще б всі наші оператори робили так, як у Європі, а не звинувачували нас у цензурі», - цитує прес-служба голову НЕК Василя Костицького.
 
Раніше видання дозволів на мовлення не належало до компетенції Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19191
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правильний
5583 дн. тому
Це не дозвіл. Вони звернулись за експертною оцінкою, а на основі експерної оцінки і видається/не видається дозвіл.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду