Херсонський апеляційний суд скасував рішення за позовом журналіста Іванова до мера Нової Каховки

24 Грудня 2008
24899
24 Грудня 2008
12:33

Херсонський апеляційний суд скасував рішення за позовом журналіста Іванова до мера Нової Каховки

24899
Херсонський апеляційний суд скасував рішення за позовом журналіста Іванова до мера Нової Каховки
23 грудня Херсонський апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції за позовом журналіста комунальної газети «Нова Каховка» Костянтина Іванова проти мера Нової Каховки Володимира Коваленка. Про це «Детектор медіа» повідомив новокаховський журналіст Сергій Цигипа.
 
Нагадаємо, на початку листопада 2008 року Іванову було відмовлено у задоволенні позовних вимог, які стосувались захисту честі, гідності та ділової репутації. Суд вирішив, що погрози та образи, висловлені Коваленком прилюдно, могли стосуватись не Іванова, а якогось іншого журналіста.
 
Апеляційний суд повернув справу у першу інстанцію, і її провадження продовжиться у наступному році. Журналіст вимагає від мера символічну компенсацію в сумі 1 грн і вибачення на першій шпальті газети «Нова Каховка».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24899
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
О.К.
5607 дн. тому
Костянтин завжди був одним із кращих журналістів у НК. Вітаю колегу з цією маленькою перемогою
Репортер
5608 дн. тому
Да чтож это творится в Новой Каховке! Чиновники ни во что не ставят журналистов, всячески препятствуют их деятельности - и никакой реакции в ответ! Вот, не успели новокаховские журналисты порадоваться маленькой победе, как чинушки вновь указали СМИ им их место. http://h.ua/story/158696/ Неужели нет никакой управы на этих вшивых слуг закона????
Вотя
5608 дн. тому
Костян, задай перца этой буржуазной скотине
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду