15 квітня говоритимуть про благодійність в умовах кризи

10 Квітня 2009
2802
10 Квітня 2009
23:57

15 квітня говоритимуть про благодійність в умовах кризи

2802
15 квітня говоритимуть про благодійність в умовах кризи

15 квітня 2009 року з 10.00 до 12.30 у Великій вітальні Будинку вчителя (аудиторія 308), вул. Володимирська 57, м. Київ про роль української благодійності в умовах кризи будуть говорити понад 80 представників провідних благодійних фондів та організацій, бізнес-компаній, засобів масової інформації.

 

З-поміж них: Фонд Рината Ахметова «Розвиток України», Фонд Віктора Пінчука, Фонд Арсенія Яценюка Open Ukraine, Фонд Джорджа Сороса «Відродження», компанія «Майкрософт», група компаній «Фокстрот», HCM Group, тижневик «Дзеркало тижння», часопис «Детектор медіа», журнал «Телерадіокур'єр» тощо.

 

Основними спікерами стануть:

 

- Анатолій Заболотний, директор Фонду Рината Ахметова «Розвиток України»;

- Володимир Мостовий, головний редактор тижневика «Дзеркало тижня»;

- Євген Бистрицький, виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження»;

- Жанна Ревнова, керівник департаменту корпоративних зв'язків компанії «Київстар»;

- Віктор Лях, директор Фонду «Східна Європа».

 

Під час заходу планується обговорення таких питань:

 

- Яким чином змінюються пріоритети благодійництва у сферах соціального захисту, охорони здоров'я, освіти, культури, громадянського суспільства в цілому тощо під час кризи?

- Які нові інструменти благодійної діяльності варто застосовувати під час кризи?

- Якою є роль ЗМІ у висвітленні антикризової благодійної діяльності під час кризи?

 

Під час заходу будуть представлені результати експертного опитування на тему благодійності у складні економічні часи та відеозапис бліц-інтерв'ю із думками пересічних громадян.

 

Для участі у заході обов'язкова акредитація:

8 (066) 737-83-18, lesya.yaroshenko@ufb.org.ua. Контактна особа: Леся Ярошенко, менеджер інформаційних проектів Українського форуму благодійників.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду