Андрій Тичина став ведучим Першого автомобільного

5 Грудня 2008
21736
5 Грудня 2008
11:34

Андрій Тичина став ведучим Першого автомобільного

21736
Андрій Тичина став ведучим Першого автомобільного
6 грудня о 19.00 на Першому автомобільному телеканалі стартує новий щотижневий проект власного виробництва АвтоTravel:Дорога.UA, ведучим якого буде Андрій Тичина.
 
Нагадаємо, раніше Андрій Тичина був ведучим «ТСН» на телеканалі «1+1», але восени 2008 року його відсторонили від ефіру. Він також захоплюється мандрівками і веде блоґ на цю тему.
 
Хронометраж програми, присвяченої автомобільним подорожам Україною, становитиме близько 25 хвилин. Ведучий робитиме зупинки по ходу маршруту, аби розповісти про визначні місця та їх історію. Маршрут першого циклу програм, що складатиметься з 4 серій - із Києва до Шацька.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21736
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ххх
5617 дн. тому
На кого неприятно было смотреть на экране, так на тычину. Вечно перепуганный, заикающийся, глаза вылазят из орбит от страха. Сайт его полезен, но вот на экран лучше не вылазить, уж боьно жалкий он...
Длинный анекдот- уже анекдот.
5620 дн. тому
Из некролога. ... скончался он, как и кончал - скоропостижно...
WRTD
5620 дн. тому
Автопутешествия - это его тематика! Тычина с женой чуть ли не всю Европу и всю Украину объездили на машине. Думаю, программа должна быть интересной! Успехов Андрею! P.S. http://tychyna.kiev.ua/ - это его личный сайт, который за годы существования превратился в мощный турресурс, особенно популярный у автопутешественников.
евгений
5620 дн. тому
Андрей, удачи и ждем в эфире!
кука
5620 дн. тому
программа может получится интересная, но какое же противное у него лицо
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду