detector.media
18.11.2008 16:38
Лауреатом премії імені В'ячеслава Чорновола у 2008 році став Леонід Мужук
Як повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо, лауреатом премії імені В'ячеслава Чорновола за найкращу публіцистичну роботу в галузі журналістики у 2008 році визнано журналіста, автора і режисера Леоніда Мужука (Київська державна регіональна телерадіокомпанія) за документально-публіцистичний фільм-дилогію «33»: фільм 1- «Материнський спогад», фільм 2 - «Материнський заповіт».
      
Диплом лауреата і грошову винагороду Леоніду Мужуку вручать напередодні 71-річниці від дня народження В'ячеслава Чорновола.
 
Премія присуджується Комітетом із премії імені В'ячеслава Чорновола, створеним на громадських засадах, до складу якого входять представники Держкомтелерадіо, Мінкультури, Національної спілки журналістів України.
      
З-поміж матеріалів, поданих на конкурс, зокрема, увагу привернули такі: літературно-художній твір «Албі Бек» (автор А. Л. Шудря), монографія «Національно-визвольний рух на Підгаєччині за часів польської окупації в 1919-1939 рр.», (автор І. О. Іваськевич), інтерв'ю «На Великдень ми святили паски, витесані з липи», надруковане в газеті «Буковинське віче», м. Чернівці, (автор В. М. Китайгородська), публіцистичний цикл «Трагічна мово…», надрукований у газеті «Рідне місто», (автор Л. Добровольська), цикл передач «Євроатлантичний вибір», (автор І. О. Діденко).
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY