З 2009 року «1+1» продаватиметься за загальнонаціональною панеллю

17 Листопада 2008
18791
17 Листопада 2008
14:41

З 2009 року «1+1» продаватиметься за загальнонаціональною панеллю

18791
Нова цільова аудиторія – 18-54. У «Пріоритеті» не в захваті від зміни панелі.
З 2009 року «1+1» продаватиметься за загальнонаціональною панеллю
З 2009 року рекламний час телеканалу «1+1» продаватиметься за загальнонаціональною панеллю компанії GFK Ukraine. Буде змінено і комерційну аудиторію, за якою продаватиметься час – вікова група 18-54, повідомляє прес-служба каналу.
 
Раніше сейлз-хаус «Відео Інтернешнл – Пріоритет» продавала рекламний час «1+1» за аудиторією 18+ у вибірці «міста з населенням понад 50 тисяч мешканців). Як уже повідомляла «ТК», показники «1+1» за загальнонаціональною панеллю є зазвичай вищими за показники «50 тисяч+».
 
Керівник «Пріоритету» В’ячеслав Булавін повідомив «Детектор медіа», що остаточно рішення про перехід до продажу рекламних можливостей «1+1» за загальнонаціональною панеллю ще немає. «Плануємо продавати за новою панеллю. Сказати, що буде саме так, поки що не можна, - сказав «ТК» пан Булавін. – Особисто мені ця ідея не дуже подобається. Але, якщо комусь потрібно виглядати гарно перед іноземцями поруч із іншими карликовими країнами (Словаччиною, Словенією тощо) і необхідно, щоб частка була вищою – це одна справа. А якщо йдеться про схему продажу, це вже інша історія. Треба серйозно зважувати всі питання, а вони, як на мене, не до кінця зважені». За словами пана Булавіна, канал має право продаватись за будь-якою аудиторією, питання лише в тому, наскільки це відповідатиме позиції більшості учасників ринку і наскільки зручно буде працювати за таких умов рекламодавцям.
 
Генеральний директор сейлз-хаусу «Відмінна реклама» (група «Інтер») Олег Павленко повідомив «ТК», що канали, які продає його компанія, готові й бажають перейти на продажі за загальнонаціональною панеллю, але це може статись лише після виправлення всіх недоліків нової панелі, виявлених міжнародним аудитом. (Щоправда, в офіційному повідомленні Індустріального телевізійного комітету за підсумками аудиту йдеться не про недоліки панелі, а лише про рекомендації щодо її вдосконалення, сама ж панель визнана такою, що відповідає міжнародним зразкам).
 
«Вони ("1+1" - "ТК") можуть переходити куди завгодно. Можна продаватись хоч за трьома-чотирма панелями. Анархія – мати порядку. Оцінку цим діям дасть ринок. А якою вона буде, мені сказати важко. Свою позицію ми вважаємо конструктивною і послідовною», - сказав пан Павленко.
 
Нова комерційна цільова аудиторія «1+1» - 18-54 – на думку аналітиків каналу, представляє економічно активне населення країни і є найбільш привабливою для рекламодавців. Директор із маркетингу «Пріоритету» Олексій Казанцев пояснив «ТК»: «Багато хто вважає, що 80-90 відсотків попиту формує аудиторія 16-50 та 18-55. Канал вважає, що ядро його аудиторії складатиметься не з молоді, а зі старших людей. Ми подивились, на що орієнтується у власному програмуванні канал, і вирішили взяти аудиторію 18-54». Прес-служба каналу повідомляє, що за результатами 10-16 листопада «1+1» за цією групою аудиторії став лідером  телеперегляду у праймі буднів із часткою 16,1%.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18791
Читайте також
24.09.2008 18:36
Отар Довженко
20 424
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5640 дн. тому
Осталось дело за малым - чтобы кто-то хотел покупать рейтинги по полной панели. Особенно сегодня, когда прогнозы рынка явно не +30%
швейк
5641 дн. тому
Ткаченко без ума совсем, вернее, с умом, но в свою сторону - под себя бабло подгребает, а что до канала - как говорится, не мое, не жалко
АИ БУКУРЕШТИ ОРА ЭКЗАКТА
5641 дн. тому
Ну, вот плюсы официально и вышли на панель. "Последний парад наступает..."Как же так - ткачик такая крыса, и не сбежит с корабля, и не застрелится?Так и булькнет с чужим, не им склёпанным, лопнувшим авианосцем в ледяные глубины забвения?Господи, один ты видишь, как мы любим братьев румын, парфюмеров, мохнорылых коломыйских шинкарей, понаехавшую шелупонь и серую райкомовскую моль с погонялом Фафа
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду