Віце-президент News Corporation подав у відставку

14 Листопада 2008
15556
14 Листопада 2008
16:27

Віце-президент News Corporation подав у відставку

15556
Віце-президент News Corporation подав у відставку
Віце-президент корпорації Руперта Мердока News Corporation Марті Помпадур, котрий займався європейським напрямом розвитку компанії, подав у відставку.

Причини відставки не уточнюються.  Помпадур пропрацював в корпорації Мердока 10 років. Після звільнення з поста віце-президента він надаватиме компанії консультаційні послуги.
 
Марті Помпадур відповідав за розвиток російських активів News Corporation, повідомляє «ПіК України».
 
Корпорація Мердока в Україні володіє компанією - оператором зовнішньої реклами News Outdoor. У Росії контролює, зокрема, найбільшого оператора зовнішньої реклами News Outdoor, а також радіостанції «Наше», Ultra і Best FM. У Грузії корпорації належить телеканал «Імеді».
 
Нагадаємо, минулого літа Мердок неодноразово заявляв, що його не влаштовує інвестиційний клімат в Росії.
 
На сайті News Corporation повідомляється, що приблизна вартість всіх активів корпорації за станом на вересень 2008 року становить 61 мільярд доларів США.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15556
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
инвестклимат не для Мэрдока
5648 дн. тому
Очень жаль, милейший был человек. И прекрасный специалист. А энергии у него на десять "мальчиков". Всем бы так летать по свету, как он в своем возрасте.
5648 дн. тому
Можно предположить, что главная причина - возраст. Марти уже далеко не мальчик. Искать причины в плоскости отношений с Россией и инвестиционным климатом там не стоит, ибо Мердок сам активничал в отношении с Россией.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду