Савік Шустер знову «наїхав» на «Свободу на Інтері»

10 Листопада 2008
10519
10 Листопада 2008
20:23

Савік Шустер знову «наїхав» на «Свободу на Інтері»

10519
Савік Шустер знову «наїхав» на «Свободу на Інтері»
Ведучий програми «Шустер live» Савік Шустер у прямому ефірі піддав критиці участь Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка у програмі «Свобода на Інтері».
 
«У якій ще країні міністр внутрішніх справ веде телепрограму?», - сказав Савік Шустер. Він пояснив, що у разі, якби під час ефіру відбулась надзвичайна подія (наприклад, захоплення заручників), міністра не змогли б поінформувати про неї, оскільки під час програми з ним немає зв’язку. Ведучий уточнив, що думав про це під час ефіру 7 листопада.
 
Нагадаємо, раніше Савік Шустер критично відгукувався про участь Президента, прем’єр-міністра та голови Верховної Ради у спецвипуску «Свободи на Інтері» 31 жовтня. «Ви подумали про те, що все керівництво держави було зібране в одному місці в один час?! У мене щодо цього виникають запитання. Це практично ніде неможливо, тому що будь-яка терористична дія – і все, немає керівництва держави, немає й держави!», - сказав він.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10519
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богданчик
5636 дн. тому
Шустер взагалі уже обнаглів до краю. Та це не дивно дивлячись на те,що його постійним гостем є такий вибачтеДурень як Шуфрич.
йося
5700 дн. тому
Савик просто делает то, что ему позволяют в этой стране. Вспомните, на ICTV он так себя не вел, присматривался {CENSORED}. А понял, где находиться, вот и борзеет!
марта
5705 дн. тому
да, савік заздрить Інтеру, до нього ж не хоче йти Луценко, от Савік зганяє зло, хоча смішно це все, якби в країні щось сталося, луценка повідомили б у підслушку, як власне і Савіку кажуть у підслушку є там гість чи сюжет, це любий телевізійник скаже вам, так шо нафіга цей гон... а про теракт на Інтері, де був Ющенкоі Юля і Сеня - та кому вони нафіг треба, який там теракт, ніхто і руки не хотів би марати, я навіть боюсь уявити, скільки там охорони було, так що хай Савік не мріє, теракту не було б в любому випадку... а власне якби й стався, то програма на Інтері мала б ще більший рейтинг, а Саві це не вигідно, так що хай думає, що говорить, а то ще рейтинг конкурентам підіймає. треба було Савіку думати, перш ніж іти з Інтера
из одного посольства, телефонограмму примите
5706 дн. тому
Чужую мысль можно продолжить. Полковник US Army Савик Шустер задание в Украине проваливает с треском. Посылала закулиса патриота {CENSORED} в Украину жизнь и здоровье положить на алтарь торжества г-на Молоха. Но тут врубились гены, наследственность, алчность и т.д. Стал бабло лопатой выгребать из тумбочек лопухов медиа-олигархов. А нужно же было Савику поститься ради великой цели о{CENSORED} полигона американских политических технологий. Ай, да Шустер! Ай, да мерзавец! Ай, да сукин сын! (почти как АэС Пушкин)
:)
5706 дн. тому
А Савик-то завидует ;)
moll
5706 дн. тому
Ну не может вести себя Шустер по-другому. Он - как тот еврей в анекдоте о форточке - влезает на новый канал (канализацию?), и гадит, гадит. Натура у него такая. И антисемитизм тут не при чем. Смердит от него. Корни юдофобии не берутся из пшика (в 18 г. евреев в Украине не трогали почему-то). Хватает сейчас таких вот беспринципных типов - Шустеров, Роднянских, Фельдманов, Гепы и Дупы, Черновецкого. И чему их мамле и папечке учили? Правильно - не мораль, а а-мораль, не на, не проживешь.
Лана
5706 дн. тому
В пятницу, в 21-30 министр должен быть не на Интере, а в своем кабинете - ждать теракта? Савик, ты сам то понял, что сказал?
5706 дн. тому
Шустер ведет себя аморально по отношению к стране, которая его приютила. Другие выгнали нафиг. Он дает указания руководству страны? Он думал, что сможет также, как Богуцкого оставить у разбитого корыта Безлюдную? Да кто он такой? И, что это действительно, за разговоры про терракты? Он должен нести уголовную ответственность за оскорбление правительства. Вместе с изданиями, которые его публикуют. Потому, что к свободе слова такие разговоры уде не имеют отношения.
из одного посольства, телефонограмму примите
5706 дн. тому
Достопочтенный Георгий БУРСОВ, а с чего вы решили, что "Президент Украины и другие VIP-ы" по чину ниже mr. Shuster-а? Он в возрасте вашего неслужившего лаптя Луценка уже был полковником US Army, а уж сегодня капитан Ющенко и в денщики ему не сгодится. Нужно понимать кто поставил сюда г-на Шустера и кому г-н Ющенко обязан своим президенством, не говоря уже про Югу Лусенко.
Георгій БУРСОВ
5706 дн. тому
Достопочтенный Савик Шустер! Какое Вы имеете моральное право указывать министру МВД, что его участие в "Свободе на Интере" аморально, поскольку в тот вечер Юрий Луценко обязан был находится рядом со своей верной супругой, отвечать ей взаимностью, и т.д.? Загляните в собственный глаз г-н Шустер! Там находится большущее бревно!!! Аморальным образом Вы ведете себя в Украине уже второй год, блохой подпрыгивая и перепрыгивая с телеканала на телеканал, совершенно бросив на произвол судьбы своего, с Ваших слов любимого отпрыска. Мальчик в Италии самостоятельно грызет науку в университете, в отсутствие такого очень умного телевизионного ПАПЕЛЭ подвергается множеству соблазнов, курение марихуаны среди которых не самое вредное занятие. Заметьте, верная супруга г-на министра МВД все вечернее время проводит у телевизора, не подвергая честь Юрия Луценко ненужным испытаниям. С большим трудом уважаемый г-н Шустер! Избавьтесь от собственного бревна в глазу, и лишь тогда выискивайте соринки в глазах у министра МВД, Президента Украины и других VIP-ов, дружно решивших откланяться с Вами, и не тратить свое драгоценное время в телестудии канала "Украина", где запах нафталина соседствует с другими не очень приятными запахами.
Эксперт
5706 дн. тому
да, сявку накрыло по полной.... обещал много рейтингов, за это и деньги должны были платить... а тут - рейтингов нет, кризис, денег не платют.... хана ему в общем
YaYa
5706 дн. тому
Чи не зачасто пан Шустер "натякає" на терракти та можливість заручників під час телеефіру на Інтері? Може, щось знає?.. А щодо "якби під час ефіру відбулась надзвичайна подія (наприклад, захоплення заручників), міністра не змогли б поінформувати про неї, оскільки під час програми з ним немає зв’язку" - як це, немає зв"язку? З апаратною у ведучого зв"язок має бути, тож за надзвичайних умов з Луценком би зв"язалися... Зворшливо, що пан Шустер так переймається програмою на іншому каналі!
V
5706 дн. тому
Ревнует Савик.... Впрочем политиков такого уровня, котрые могли б собирать зрителей - мало. И еще до НГ на Интер начнут ходить всякие третьеразрядные депутаты.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду