Президент призначив Людмилу Харів своїм радником

20 Лютого 2008
8770
20 Лютого 2008
12:20

Президент призначив Людмилу Харів своїм радником

8770
Президент призначив Людмилу Харів своїм радником
Президент України Віктор Ющенко призначив своїм радником Людмилу Харів. Відповідний Указ, датований 19 лютого, опублікований на офіційному сайті Президента.
 
Людмила Харів – ведуча програми «Особистий погляд» на телеканалі НТН, донедавна – прес-секретар Секретаря РНБОУ Раїси Богатирьової.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8770
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прима Сергей
5847 дн. тому
А на те слова и фразы, что пишут, пускай Людмила не обращает никакого внимания. Люда, ты молодчинка, удачи тебе и процветания в политике и за ее пределами.
Прима Сергей
5847 дн. тому
Президенту Ющенко думаю что очень повезло иметь в советниках такую женщину как Людмила Харив. Она и умна и привлекательна и красивая.
Що відбувається ?
5916 дн. тому
П о з о р ! для інституцій Президента. Розглядати такі кадри взагалі ?.. Харів знаємо, тому таке призначення дивує. Невже команда Глави держави не має інформації про справді розумних людей?.. Авторитетних. Думаючих. Із вагомим результатом реальних національних справ, проектів, ідей?..Зрештою, інтелігентних - з адекватною поведінкою! Які поради може надавати Першій особі держави о г о л е н а м о д е л ь к а ? У неї така самореклама тому, що НЕМА НІЧОГО ІНШОГО ! Ані розуму, ані культури. Про її журналістський хист – горобці сміються . Вона ніколи не писала. За неї писали інші автори, а їм ,відповідно, оплачували: і за матеріали, і за таємницю (думки інших -проплачених!) Раджу тим, хто у Секретаріаті сприяв "просуванню" Харів відвідувати серйозні події у житті української молодої інтелігенції, а не лише ресторанні"тусовки" та покази мод. Бо це ГАНЕБНЕ! ! призначення відкриває: кадрова політика НІЯКА!!!. Гріх так "підставляти" Президента !
федя
5918 дн. тому
ага! Буде вести лото та канкан танцювати. А ще - давати інтерв"ю, які колготкі куди краще одягати. Це - цінний радник!
Вася
5918 дн. тому
Ще однією {CENSORED} жінкою збагатився Президент в якості радника!
Вона нарадить. Прийміть щирі співчуття! Весело буде жити на Банковій.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду