detector.media
05.11.2008 14:15
Валентину Руденко, Людмилу Харів та інших радників Президента скоротили
Валентину Руденко, Людмилу Харів та інших радників Президента скоротили
Указом Президента України №997/2008 «Про деякі заходи щодо забезпечення скорочення видатків Державного бюджету України на утримання органів управління» скорочено низку посад у Секретаріаті Президента, зокрема й 17 штатних радників глави держави. Серед них Валентина Руденко, Людмила Харів, Віталій Кличко, Володимир Гришко та інші. Указ набув чинності 4 листопада.
 
За словами Олександра Семирядченка, радника глави Секретаріату Президента Віктора Балоги, він ще не отримав повідомлення від кадрового управління про те, чи підлягає скороченню, хоча припускає, що так. «Згідно Указом посади радників у структурі Секретаріату Президента скорочуються. Усі вони тепер мають працювати на громадських засадах. Усього буде скорочено 45 посад, і це, за словами Віктора Балоги, не лише вакансії, але й живі люди», - повідомив «ТК» пан Семирядченко.
 
Колишня ведуча каналу НТН Людмила Харів була радником Президента з лютого 2008 року. Заслужений діяч мистецтв, режисер, колишній керівник піар-служби «1+1», а згодом російського холдингу «СТС-Медіа», Валентина Руденко працює в команді Президента Ющенка з грудня 2005 року. У перший рік керувала Головною службою комунікації Секретаріату Президента, потім була переведена на штатну посаду радника глави держави. Поки що зв’язатись із пані Харів та пані Руденко, аби дізнатись, чи вони працюватимуть надалі на громадських засадах, не вдалося.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY