Газета «Новая» хоче до кінця року збільшити наклад до 35 тисяч, а за 5 років стати самоокупною

4 Листопада 2008
14922
4 Листопада 2008
15:45

Газета «Новая» хоче до кінця року збільшити наклад до 35 тисяч, а за 5 років стати самоокупною

14922
Газета «Новая» хоче до кінця року збільшити наклад до 35 тисяч, а за 5 років стати самоокупною
Як уже повідомляла «Детектор медіа», з 3-го листопада газета «Новая» перейшла у щоденний режим виходу. З цієї нагоди в інформаційній агенції УНІАН пройшла прес-конференція головного редактора видання Олега Нипадимки.
 
«Якщо сьогодні, в умовах кризи, деякі видання закриваються, то ми вирішили розширити видання з тижневика до щоденного», - сказав пан Нипадимка. За його словами, штат газети вже зараз розширився з 32 до 98 осіб, і набір працівників триває. За словами президента холдингу «Главред-медіа», до якого входить «Новая», незабаром у її редакції «викристалізується кістяк журналістів, на якому триматиметься газета».
 
Видання поки що розповсюджуватиметься передусім у Києві, наступними регіонами, де воно вийде на ринок, будуть Одеса, Донецьк, Запоріжжя і Дніпропетровськ. Керівництво «Новой» ставить перед проектом завдання збільшити наклад з 15 до 35 тисяч примірників, а за 5 років вийти на самоокупність. Щоденна «Новая» коштує 70 копійок, а «товстушка» з програмою – 1 гривню.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14922
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vlad
5673 дн. тому
И что нового "новая" даст своему читателю, если все пишут и дерут друг у друга? Тиражи падают... Но если будут демпинговать 5 лет, тогда может и будет 35 тыс?.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду