Газета «Новая» стає щоденною

30 Жовтня 2008
13932
30 Жовтня 2008
12:00

Газета «Новая» стає щоденною

13932
Газета «Новая» стає щоденною
Газета «Новая», яка належить до холдингу «Главред-УНІАН», із 3 листопада виходитиме 5 разів на тиждень. Про це повідомив сайт видання.
 
«Товстий» випуск «Новой» на 32 шпальтах виходитиме надалі, а щоденні номери складатимуться з 12 шпальт, а наступного року – з 16-ти.
 
Головний редактор газети Олег Нипадимка сказав «ТК», що газета стане більш динамічною, у першу чергу за рахунок скорочення обсягів матеріалів. Тематика залишиться незмінною, проте додадуться журналістські розслідування та матеріали на соціальні теми.
 
Штат газети збільшиться у 5 разів. За словами Олега Нипадимки, спершу він становитиме 160 осіб. Газета, до того ж, переїхала у нове приміщення. Фінансової кризи, яка змушує багато ЗМІ згортатись та затягувати пасок, газета не боїться. За словами пана Нипадимки, перехід у щоденний режим планувався саме на листопад 2008 року. «Що ми й робимо. Є можливість відкласти – на місяць, два, поки все заспокоїться. Але ми хочемо показати, що за нормальної організації навіть у таких важких умовах можна зробити щось корисне. Це наша фішка», - сказав головний редактор.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13932
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Н.П.
5678 дн. тому
А что есть такая газета?
proff
5678 дн. тому
Странно, то у Привата нет денег на Газету, то в Новую влить просто 5-7 лямов.у.е. безвозвратно.
Апельсины бочками
5679 дн. тому
Пан Ныпадымка хорошо умеет наводить тень на плетень. Он успешно проделывал это в газете "Сегодня",пока не выгнали. Теперь "расширяется" {CENSORED}
Лікар для Пана Димки
5679 дн. тому
Нипадимка має досвід окозамилювання Ахметову на посаді главреда "Сегодня". Як такі пройдисвіти взагалі ще десь працюють? У Третьякова геть немає нюху на кадри.
Chitaka
5679 дн. тому
Вот наверное как обрадовались в медиа-холдинге - главреде, профиле, телекритике...((( КУЧА ЛЮДЕЙ ОТТУДА ГОВОРИЛИ - на кой хрен эта газета нужна, только бабки прожирает, а толку от нее никакого, никто не читает, не покупает, не цитирует. Лучше бы закрыли ее, освободили ресурсы и людей
Лікар для Пана Димки
5679 дн. тому
У Пана Дімкі (Нипадимки) наполеонівські плани - збільшити штат у 5 (!) разів. І це на тлі прогресуючої фінансової кризи. В нього дах поїхав зовсім чи це він очі замилює хазяїну холдингу? Як можна не бачити кризи, коли вона вже взяла всіх за горло? Відчувається міцний совєцький менталітет у Нипадимки - хата в господаря горить, але слуга кричить, що це господарю примарилось.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду