«Главред-медіа» запустить газету «Новая» в усіх містах-мільйонниках

5 Жовтня 2007
18320
5 Жовтня 2007
18:38

«Главред-медіа» запустить газету «Новая» в усіх містах-мільйонниках

18320
«Главред-медіа» запустить газету «Новая» в усіх містах-мільйонниках
Медіахолдинг «Главред-медіа» планує запустити громадсько-політичну щоденну газету «Новая» в усіх містах-мільйонниках України до червня 2008 року, повідомляє «МедіаБізнес» із посиланням на головного редактора «Новой» Олега Нипадимку.
 
Розширювати свою присутність у регіонах видання почне з Одеси. Яким тиражем виходитиме «Новая» в Одесі, поки що невідомо.
 
До кінця 2007 року «Новая» почне виходити двічі на тиждень і поступово трансформується на щоденну газету. З 4 жовтня газета почала виходити із кольоровою обкладинкою та покращила якість друку. За словами Олега Нипадимки, стратегія розвитку газети від початку полягала в тому, щоб зробити її якісним тижневиком, а потім поступово перейти до випуску 5 разів на тиждень. Озвучити інвестиції у запуск нових проектів пан Нипадимка відмовився, проте відзначив, що видавництво вирішило не повторювати, на його думку, не дуже успішний досвід «Газети 24», яка запустилась відразу в усіх містах-мільйонниках.
 
Вартість «Нової» у роздрібній торгівлі нещодавно зросла від 50 до 75 копійок. Обсяг газети – 32 сторінки формату А3, щотижневий наклад – 15 тисяч примірників. Газета виходить із березня 2007 року.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«МедіаБізнес»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18320
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду