Олег Нипадимка: Газета «Новая» пояснить своїм читачам, що політика – лише незначна частина життя

22 Березня 2007
4030
22 Березня 2007
18:02

Олег Нипадимка: Газета «Новая» пояснить своїм читачам, що політика – лише незначна частина життя

4030
Олег Нипадимка:  Газета «Новая» пояснить своїм читачам, що політика – лише незначна частина життя

22 березня у прес-центрі  інформ-агенства «УНІАН» відбулася презентація газети «Новая», що входить до холдингу «Главред-Медіа». Про запуск цього видання «ТК» вже повідомляла. Участь у  прес-конференції, яка транслювалась у прямому ефірі 5 каналу, взяли президент холдингу «Главред-Медіа» Віктор Шлінчак та головний редактор нового видання Олег Нипадимка.

 

Новостворена газета має слоган «Все очень просто». Олег Нипадимка пояснює це так: «Первоначальной идеей для слогана была такая фраза: «Пролетарии – все очень просто!» Но потом мы решили убрать слово «Пролетарии» и оставить все остальное. На жизнь нужно смотреть проще и лучше. Не искать проблем. Газета будет пропитана любовью».

 

Концептуальними для газети будуть три теми: віра, любов і сімя. Головний редактор зазначає, що у газеті будуть і політика, і економіка, але не вони будуть головними.  За його словами, «в нашем взляде на политику и все остальное будет достаточное количество иронии. Может, даже цинизма. Мы хотим объяснить  нашим читателям, что политика – это незначительная часть жизни. К сожалению, мы иногда погружаемся в нее настолько, что забываем о самых главных составляющих

 

Газета виходитиме російською мовою (в майбутньому планується також випуск україномовної версії) щочетверга у форматі А3 на 32 сторінках.  З першого вересня газета стане щоденною, однак кількість сторінок зменшиться до 16. Також уже зареєстрований сайт газети – «novaya.com.ua». Віктор Шлінчак сподівається, що газета знайде свою аудиторію і на заході, і на сході.  

 

Тираж  газети становить 15 тисяч, і видавці планують істотно збільшити його з часом. «На сегодня, в Киеве есть газета, тираж которой 150 000, и для нас это не предел!

 

Газета друкується у два кольори (чорний і червоний).  «Мы принципиально отказались от цвета. В России проводили исследования, и выяснилось, что не суть важно для потребителя какой цвет», - каже Олег Нипадимка.

 

Поки що головним орієнтиром для розповсюдження видання буде Київ, але у майбутньому -  і  регіональний ринок. Про конкурентів головний редактор газети «Новая» відповів так: «Я считаю что конкурентов у нас просто нет. Но мы все равно будем искать что-то новое и не собираемся идти в строю».

 

Олена Балацанова, Юрій Лук’яненко, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4030
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду