Президент «Одноклассников» запевняє, що не зароблятиме на платній реєстрації

2 Листопада 2008
6448
2 Листопада 2008
09:12

Президент «Одноклассников» запевняє, що не зароблятиме на платній реєстрації

6448
Президент «Одноклассников» запевняє, що не зароблятиме на платній реєстрації
Президент компанії «Одноклассники.ru» Микита Шерман запевняє, що запровадження платної реєстрації користувачів цього ресурсу не має на меті отримання прибутку, а спрямоване лише на боротьбу із спамом. Про це йдеться у відкритому зверненні пана Шермана на сайті roem.ru.
 
Приводом для звернення пана Шермана стала публікація російського інтернет-публіциста Алекса Екслера, який піддав критиці рішення керівництва найбільшої російської соціальної мережі.
 
«За останні дні в системі в певні моменти були спроби реєстрації десятків ботів на секунду. Сотні тисяч ботів за велінням своїх творців у пікові години могли почати одночасно голосувати за мільйони фотографій та ходити мільйонами анкет… На превеликий жаль, боротьба з автоматичними реєстраціями не лише в Росії, але й в усьому світі перебуває на такому рівні, коли будь-яких захист ламається за пару днів після його встановлення. Ми випробували все», - пояснює Микита Шерман. За його словами, за добу, що минула з моменту впровадження платної реєстрації, кількість спаму вдалося зменшити до сотих часток відсотка.
 
«Виручених від реєстрації грошей не вистачить навіть на оплату хостингу для такого сайту», - стверджує Шерман, наголошуючи, що платня за реєстрацію (еквівалент 6-7 українських гривень) допоможе зробити ресурс стабільнішим.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6448
Читайте також
11.03.2009 09:21
Артем Вакалюк, «Экономические известия»
11 469
20.02.2009 12:25
Анастасия Голицына, «Ведомости»
10 590
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарас
5652 дн. тому
Заходіть на однокласники через україномовну версію: www.odnoklasniki.ua
qw
5653 дн. тому
А нормальную капчу слабо было сделать? А по поводу платы за хостинг, только самая чесная социальная сеть ФСБук (http://fsbook.ru/) не скрывает своих хозяев.
Merlin
5653 дн. тому
Интересно, а где они оплачивают хостинг? т.к. если заставить заплатить все 22 млн. пользователей, то єто примерно 22 млн Евро получается Что-то много за хостинг віходит
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду