Мережа «Одноклассники.ru» стала платною

31 Жовтня 2008
7443
31 Жовтня 2008
18:56

Мережа «Одноклассники.ru» стала платною

7443
Мережа «Одноклассники.ru» стала платною
Російська соціальна мережа «Одноклассники.ru», яка об’єднує 22 мільйони користувачів, почала брати платню за реєстрацію. Після введення своїх даних користувачу пропонують відправити sms для активації облікового запису, повідомляє Лента.ру. 
 

Без активації учасник мережі не зможе відправляти повідомлення, оцінювати фотографії, залишати коментарі та відвідувати сторінки інших користувачів. Творці проекту пояснили, що активацію слід пройти лише один раз, і називають її вимушеним заходом, необхідним для підтримання порядку в мережі і захисту користувачів від автоматичної розсилки спаму.  Поки що вже зареєстрованих користувачів це не стосується.

 

Вартість sms від 28 до 35 рублів (6-7 грн). Крім sms, «Одноклассники» заробляють на банерній рекламі та платній послузі «Невидимка», яка дозволяє відключити повідомлення про те, що користувач перебуває в мережі. Також користувачі можуть докупити місце для додаткових фотографій та оплачувати добрі оцінки своїх фото.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7443
Читайте також
11.03.2009 09:21
Артем Вакалюк, «Экономические известия»
11 472
20.02.2009 12:25
Анастасия Голицына, «Ведомости»
10 593
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мохіто
5643 дн. тому
От, комерціалізувалися. Нема що робити українцям там, треба переходити на власні мережі: mysvit.ua
5662 дн. тому
Так не рассуждайте!!!!!Платите!!!!)))))
5664 дн. тому
Жадные уйдут. О 7-ми гривнях и рассуждать странно.
Олег
5664 дн. тому
Усі на connect.ua
ДИК
5664 дн. тому
за деньги там нечего делать переходите на www.vkontakte.ru
Кузя
5664 дн. тому
Це точно)))))
5664 дн. тому
Кому этот сайт в таком случае нужен??????Можно подумать.....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду