Російська служба Бі-бі-сі скорочує обсяги мовлення

30 Жовтня 2008
15326
30 Жовтня 2008
10:38

Російська служба Бі-бі-сі скорочує обсяги мовлення

15326
Російська служба Бі-бі-сі скорочує обсяги мовлення
Обсяг мовлення російської служби радіо Бі-бі-сі зменшиться з 76 до 58 годин. Про це російському «РИА Новости» повідомила директор служби Сара Ґібсон.
 
З ефіру служби зникнуть усі великі (15- та 30-хвилинні) тематичні програми про життя і культуру Великої Британії. «Аби посилити новинний та аналітичний зміст у наших ранкових та вечірніх програмах, тематичні програми великого формату припинять своє існування, включаючи такі програми, як"Журнал о жизни в Великобритании" ("Бритмаг"), "Гражданин мира", "Перпетуум мобиле", "Почтовый ящик", "Уэст-энд" та інші», - сказала пані Ґібсон.
 
Основні новинні програми у вихідні дні – «Время по Гринвичу» і «К этому часу» - будуть замінені новою 90-хвилинною програмою. Із сітки мовлення зникнуть повтори та тематичні матеріали, а також призначені для російських партнерів, які мовлять у FM-діапазоні, короткі новинні бюлетені, які втратили свою актуальність після припинення угод з Бі-бі-сі. Тематика закритих програм висвітлюватиметься на сайті російської служби, який, за словами Сари Ґібсон, стає головним каналом її мовлення.
 
«Ми зосередили наші програми в годину пік – вранці та у ранній вечір, коли люди їдуть на роботу або з роботи додому», - пояснила нову сітку мовлення радіостанції Сара Ґібсон. На запитання, чи будуть звільнені співробітники Бі-бі-сі, що працювали у програмах, які будуть закриті, вона відповіла, що зараз керівництво корпорації веде переговори із профспілками.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15326
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Peresmeshnik
5665 дн. тому
спросите, и при чем здесь кризис - а не при чем:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду