detector.media
30.10.2008 10:38
Російська служба Бі-бі-сі скорочує обсяги мовлення
Обсяг мовлення російської служби радіо Бі-бі-сі зменшиться з 76 до 58 годин. Про це російському «РИА Новости» повідомила директор служби Сара Ґібсон.
 
З ефіру служби зникнуть усі великі (15- та 30-хвилинні) тематичні програми про життя і культуру Великої Британії. «Аби посилити новинний та аналітичний зміст у наших ранкових та вечірніх програмах, тематичні програми великого формату припинять своє існування, включаючи такі програми, як"Журнал о жизни в Великобритании" ("Бритмаг"), "Гражданин мира", "Перпетуум мобиле", "Почтовый ящик", "Уэст-энд" та інші», - сказала пані Ґібсон.
 
Основні новинні програми у вихідні дні – «Время по Гринвичу» і «К этому часу» - будуть замінені новою 90-хвилинною програмою. Із сітки мовлення зникнуть повтори та тематичні матеріали, а також призначені для російських партнерів, які мовлять у FM-діапазоні, короткі новинні бюлетені, які втратили свою актуальність після припинення угод з Бі-бі-сі. Тематика закритих програм висвітлюватиметься на сайті російської служби, який, за словами Сари Ґібсон, стає головним каналом її мовлення.
 
«Ми зосередили наші програми в годину пік – вранці та у ранній вечір, коли люди їдуть на роботу або з роботи додому», - пояснила нову сітку мовлення радіостанції Сара Ґібсон. На запитання, чи будуть звільнені співробітники Бі-бі-сі, що працювали у програмах, які будуть закриті, вона відповіла, що зараз керівництво корпорації веде переговори із профспілками.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY