Олександр Гливинський веде переговори з каналом ТЕТ

30 Жовтня 2008
16523
30 Жовтня 2008
10:55

Олександр Гливинський веде переговори з каналом ТЕТ

16523
Олександр Гливинський веде переговори з каналом ТЕТ
Колишній ведучий програми «Про футбол» на ICTV Олександр Гливинський веде переговори з телеканалом ТЕТ щодо створення спортивної аналітичної програми. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердив сам ведучий.   
 
Водночас Олександр Гливинський зазначив, що переговори ще не завершилися, тож поки що зарано говорити про їх результат.  
 
Створення аналітичного футбольного тижневика є одним із завдань, які ставить перед собою новий головний продюсер спортивних проектів каналу Семен Случевський. За його словами, програма має радикально відрізнятися від усіх аналітичних спортивних проектів, що виходять на інших каналах.
 
Нагадаємо, що програма «Про футбол» з Олександром Гливинським перестала виходити на ICTV наприкінці вересня. Про причини її закриття не повідомлялося.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16523
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
yura lvov
5672 дн. тому
Ага канал ТЕТ имени программы ДОМ 2
Ангел
5673 дн. тому
На ICTV когда Гливинский шел там тоже анонсировали программу которая будет отличаться от ныне существующих, теперь вот на ТЕТе что то задумали, чтобы опять же радикально отличаться. А в итоге смотрят все Футбольный уик-энд Денисова.
Артем
5673 дн. тому
А кто такой вообще этот Случевский? Чт-то я о нем до недавнего времени ничего не слышал. За футболом в принципе слежу постоянно, а этот дядя начал активно расскручивать себя последнее время. Думает, что если на ТЭТ придет Гливинский, так это каналу сильно рейтинги поднимет? Врядле....
BOB
5673 дн. тому
Чем эта программа может РАДИКАЛЬНО отличаться в исполнении Гливинского? Все что он мог сказать нового, он уже давно сказал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду