Семен Случевський став головним продюсером спортивних проектів каналу ТЕТ

28 Жовтня 2008
21795
28 Жовтня 2008
11:25

Семен Случевський став головним продюсером спортивних проектів каналу ТЕТ

21795
Семен Случевський став головним продюсером спортивних проектів каналу ТЕТ
Спортивний журналіст і продюсер, головний редактор медіакомпанії «Гол» Федерації футболу України Семен Случевський став головним продюсером спортивних проектів телекомпанії ТЕТ. Як він повідомив «ТК», до його компетенції належатиме розбудова спортивного мовлення каналу. Зокрема, зараз він опікується трансляціями футбольних та баскетбольних матчів на ТЕТі.
 
Також, за словами пана Случевського, триває підготовка до створення аналітичної спортивної програми. Конкретних термінів запуску проекту поки що не встановлюють. За словами Семена Случевського, програма радикально відрізнятиметься від усіх спортивних аналітичних продуктів на українському телебаченні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21795
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
М
5666 дн. тому
А что, Арфуша уже того?
Воффка
5670 дн. тому
Свято место Мегаспорта пусто не бывает.
Цікаво
5671 дн. тому
Гливинський з командою вже розпочав роботу над спортиним тижневиком!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду