На каналі ТЕТ розпочалася трансляція матчів групового турніру Ліги чемпіонів (+РОЗКЛАД)

18 Вересня 2008
16611
18 Вересня 2008
16:28

На каналі ТЕТ розпочалася трансляція матчів групового турніру Ліги чемпіонів (+РОЗКЛАД)

16611
На каналі ТЕТ розпочалася трансляція матчів групового турніру Ліги чемпіонів (+РОЗКЛАД)

17 вересня в ефірі телеканалу ТЕТ стартував сезон футбольної Ліги чемпіонів УЄФА 2008/2009.

Нагадаємо, раніше телекомпанія досягнула домовленості з компанією «Поверхность Спорт-ТВ» про придбання другої субліцензії на трансляцію матчів Ліги чемпіонів. За умовами договору ТЕТ отримав ексклюзивне право на трансляцію всіх матчів за участю ФК «Динамо» (Київ), незалежно від дня гри. Також в ці дні о 00:30 до уваги глядачів ТЕТу буде представлено футбольний огляд дня.

Крім того, кожного ігрового тижня канал транслюватиме ще два матчі Ліги чемпіонів, переважно з групи «G».

Півгодинний тижневий огляд Ліги чемпіонів ТЕТ показуватиме о 00:00 в неділю.

Крім прав на трансляцію матчів групового турніру, ТЕТ також отримав право транслювати жеребкування та ігри 1/8, ¼, ½, та фіналу Ліги чемпіонів 2008/2009.

 
Розклад трансляції матчів групового турніру Ліги чемпіонів на каналі ТЕТ

30 вересня о 21:45 ТЕТ транслюватиме зустріч у групі «G» між командами «Динамо» (Київ) та «Фенербахче» (Стамбул), у запису вийде матч «Арсенал» (Лондон) – «Порту» (Порту). 

21 жовтня у прямому ефірі транслюватиметься гра між португальським «Порту» та українським «Динамо», а в запису між турецьким «Фенербахче» та англійським «Арсеналом».

Матч-відповідь «Динамо» – «Порту» ТЕТ наживо транслюватиме 5 листопада о 21:45. Також цього дня глядачі каналу зможуть переглянути запис поєдинку між «Арсеналом» та «Фенербахче».

У вівторок, 25 листопада в ефірі каналу відбудеться пряма трансляція гри-відповіді між київським «Динамо» і лондонським «Арсеналом» та трансляція у запису матчу «Фенербахче» – «Порту».

Заключні поєдинки у групі «G» телеканал ТЕТ покаже 10 грудня: домашню гру київського «Динамо» зі стамбульським «Фенербахче» в прямому ефірі о 21:45, та запис матчу «Порту» – «Арсенал».

Серію прямих трансляцій футбольних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА на каналі ТЕТ 17 вересня відкрив поєдинок «Динамо» (Київ) – «Арсенал» (Лондон).

 
Розклад надано прес-службою телеканалу ТЕТ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16611
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
YaYa
5722 дн. тому
Та не хочуть вони цього робити!
дмитрий харьков
5722 дн. тому
У НАС ЧТО 1+1 или интер не может показать лигу чемпионов?может там одни голубые работают в руководстве
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду