Показники матчу «Динамо» - «Арсенал» на ТЕТі перевершили сподівання

18 Вересня 2008
30506
18 Вересня 2008
13:58

Показники матчу «Динамо» - «Арсенал» на ТЕТі перевершили сподівання

30506
Показники матчу «Динамо» - «Арсенал» на ТЕТі перевершили сподівання
Трансляція футбольного матчу Ліги Чемпіонів між командами «Динамо» (Україна, Київ) та «Арсенал» (Лондон, Велика Британія) на телеканалі ТЕТ, що розпочалась 17 вересня о 21.30, мала рейтинг 4,09% і частку 13,47% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine).
 
Ці показники перевищили не лише середню частку каналу (за минулий тиждень ТЕТ мав середню частку 2,49%), а й сподівання менеджменту – нагадаємо, заступник голови правління каналу з питань програмування Валерій Гросман прогнозував рейтинг матчу на рівні 2-3%.
 
Вищі показники трансляція мала у містах 50 тис.+ - частка 15,52%, за 50 тис.- - 11,67%.
Частка каналу ТЕТ за день становила 4,59%. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30506
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
YaYa
5722 дн. тому
2 Експерт А що, краще було б, якби взагалі ніхто не транслював матч? Крім того, Україна теж не спортивний канал, а до того - Інтер та 1+1 транслювали Лігу. Щось ви, пане, не те говорите! На жаль, в нашій країні спортом влада не переймається, тому й маємо таку метушню спортивних трансляцій каналами!
Эксперт
5722 дн. тому
Чому це канал ТЕТ раптом став спортивним каналом? Нацраді пора відбирати ліцензію на мовлення :-)
Яяяяяяяя
5722 дн. тому
А якби ще й всі знали, що саме ТЕТ транслює...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду