detector.media
28.10.2008 14:22
Учасниками нового проекту «100 українців» стане аудиторія «Шустер live», а ведучим – Петро Мага
Ведучим нового проекту «Савік Шустер Студіос» «100 українців» стане Петро Мага, який раніше брав участь у «Шустер live» як співведучий-VJ. Про це «ТК» повідомила головний редактор компанії Дарка Чепак.
 
Нагадаємо, «100 українців» стартує на ТРК «Україна» 6 листопада о 23.00. За словами Дарки Чепак, у цьому форматі задіяно аудиторію «Шустер live» – 100 українців, які щотижня приїздять до Києва на 5 днів і які представляють соціологічну вибірку у програмі.
 
«Власне, темами програм стануть питання, які наразі ділять Україну навпіл – як соціальні, так і політичні. 100 українців обиратимуть своїх лідерів і пропонуватимуть країні своє рішення наріжних питань», – розповідає пані Чепак. За її словами, ідея проекту належить креативній редакторській групі «Савік Шустер Студіос». Проект виходитиме у прямому ефірі.
 
Як розповіла «ТК» Наталія Гасаненко, керівник відділу роботи з аудиторією продакшну, «100 українців» має стати легкою розважальною програмою. За її словами, внаслідок роботи з аудиторією програми з’явилася велика кількість соціологічних результатів, які і стануть темами розмови в ефірі.
 
«Ми спілкуємося з людьми і ставимо багато питань, у нас є велика анкета, яку вони заповнюють, коли приїжджають (близько 300 питань). Питання про різні аспекти життя, аж до того, яка в них удома стеля, – розказує Наталія Гасаненко. – А потім у студії якусь із цих тем, не політичних, люди будуть обговорювати. Найголовніше в тому, що ми спробуємо пояснити, чому на ті чи інші наші питання люди відповіли саме так. Це своєрідна фокус-група у прямому ефірі».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY