detector.media
23.10.2008 07:12
«Хмарочос медіа» прибрала із логотипа словесний знак «Куй-ТБ» до висновків комісії з суспільної моралі
«Хмарочос медіа» прибрала із логотипа словесний знак «Куй-ТБ» до висновків комісії з суспільної моралі
Компанія «Хмарочос медіа» вирішила подавати на узгодження в Національну раду з питань телебачення і радіомовлення новий логотип: молоток із написом «ТБ» і ковадлом у формі екрану.
 
Словосполучення «Куй-ТБ» є окремою торгівельною маркою і до отримання висновку Національної експертної комісії з питань суспільної моралі в ефірі не використовуватиметься. Про це повідомив «ТК» голова редакційної ради ТОВ «Хмарочос медіа» Анатолій Максимчук.
 
«Насправді ми дуже очікуємо рішення експертів щодо відповідності словосполучення «Куй-ТБ», яке одночасно є ТМ, закону про захист суспільної моралі», - зауважив пан Максимчук.
 
Як відомо, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення не узгодила логотип «Куй-ТБ» і направила відповідне звернення до Національної експертної комісії з питань суспільної моралі. На думку окремих членів Нацради, такий логотип «викличе неоднозначну реакцію у суспільстві» через асоціацію із нецензурним висловом. 
 
За словами першого заступника голови Нацради Ігоря Куруса, експертний висновок комісії поки не отримано. Як повідомили «ТК» в комісії, запиту від Нацради щодо «Куй-ТБ» до них не надходило.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY