Онлайн-трансляцію Першого каналу не можна дивитись за межами України

21 Жовтня 2008
22117
21 Жовтня 2008
17:28

Онлайн-трансляцію Першого каналу не можна дивитись за межами України

22117
Онлайн-трансляцію Першого каналу не можна дивитись за межами України
Онлайн-трансляцію Першого каналу (НТКУ і ТРК «Ери») неможливо дивитись, перебуваючи за межами України. Як повідомив у своєму блозі дописувач Livejournal tashleetsky, жива трансляція на сайті Першого доступна лише користувачам, які мають українські IP-адреси.
 

Закордонні користувачі, намагаючись доступитись до трансляції, бачать повідомлення «Вибачте, ваша ІР-адреса не з України». На прохання «Детектор медіа» декілька осіб, що перебувають у різних країнах, підтвердили цю інформацію.
 
У Національній телекомпанії України «Детектор медіа» не змогли пояснити, з чим пов’язане блокування доступу до трансляції для закордонних глядачів. Віце-президент НТКУ Роман Недзельський зазначив, що вперше чує про це, подякував за інформацію і пообіцяв розібратись. На думку пана Недзельського, ситуація може пояснюватись «технічними проблемами».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22117
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
igrom
5234 дн. тому
Пробачте, шановні, мій провайдер у Харкові не Валор, а Велтон. А все останнє є правдою!!!!
xmmk
5574 дн. тому
Або довго розбираються, або зовсім не розбираються. Бо досі той напис висить. Може хто зна - Романа Недзельського вже зняли, що він не довів справу?
otar
5666 дн. тому
Жора, якраз навпаки. В Україні мало кому може знадобитись ця трансляція, бо Перший канал ловить кожен телевізор країни. А за кордоном якраз дуже навіть може знадобитись - емігрантам, закордонним українцям тощо. Наприклад, дивитись футбольні матчі, якісь важливі політичні трансляції...
Жора
5666 дн. тому
Я х....ю, дорогая редакция ! А кому за пределами UA-IX может понадобиться веб-трансляция УТ-1 ? А ? Она и здесь то никому не нужна :))) Обыкновенный банальный пи-ар....
Sanyi
5666 дн. тому
Поясніть, як пан Недзельський може чути про це вперше, якщо сторінка з повідомленням оформлена зі старим значком каналу, а отже була свідомо створена програмістами, які готували онлайн-тарнсляцію і мали чіткі вказівки, що доступ можливий тільки для укр. IP?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду