Телеканал «Куй-ТБ» викреслюють із ліцензій кабельників

16 Жовтня 2008
23870
16 Жовтня 2008
15:28

Телеканал «Куй-ТБ» викреслюють із ліцензій кабельників

23870
Телеканал «Куй-ТБ» викреслюють із ліцензій кабельників
Під час переоформлення ліцензії провайдера кабельного мовлення «Велтон-Телеком» із переліку програм було викреслено телеканал «Куй-ТБ». Це відбулося на засіданні  Нацради з питань телебачення і радіомовлення 15 жовтня.
 
Як аргументував дії регуляторного органу перший заступник голови Нацради Ігор Курус, «у реєстрі ТРО немає такого ліцензіата – Куй-ТБ”». Нагадаємо, Нацрада не дозволила змінити логотип QTV на «Куй-ТБ» і звернулась до Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі з проханням проаналізувати відповідність запропонованого логотипу до Закону «Про суспільну мораль».
 
На уточнююче запитання «ТК» щодо того, чому ліцензування провайдерів проходить не за спрощеною методикою, яку було ухвалено на минулому засіданні і яка не передбачає ніякого іншого переліку каналів, крім каналів, що належать до «універсальної програмної послуги» (УПП), пан Курус пояснив: «Дана компанія ще подавала документи за старим положенням. Вона мала право подати нову заяву – і я би на її місці так і зробив – але не скористалася такою можливістю».
 
Анатолій Максимчук, член редакційної ради ТОВ «Хмарочос медіа» («Куй-ТБ»), сказав «ТК», що в компанії не вважають за належне коментувати дії позавідомчого конституційного органу, яким є Нацрада. Також, за словами пана Максимчука, їх департамент розвитку мережі ще не має остаточного рішення і щодо того, як тепер розвиватиметься співпраця з компанією «Велтон-Телеком».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23870
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ананим
5663 дн. тому
Наканецта!!! Свершылась!!! Вапще в чем смысл этав тупова канала? Хто аудитория, драчуны и тупагаловые? Ребята, не туда вы палезли!!!
5663 дн. тому
)))))))))
Куйтєпов
5663 дн. тому
"Хмарочос ТБ" :) ггг
expert
5663 дн. тому
Смысл этой конторы - "Куй-ТБ" состоит в том, чтобы выявлять в органах власти {CENSORED}. И это у нее получается на все 100. Успехов !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду