Чернівецькі кабельні провайдери відключили неадаптовані телеканали

14 Жовтня 2008
10750
14 Жовтня 2008
17:18

Чернівецькі кабельні провайдери відключили неадаптовані телеканали

10750
Чернівецькі кабельні провайдери відключили неадаптовані телеканали
Усі 7 провайдерів кабельного телебачення Чернівців погодилися виконати рішення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення і з 13 жовтня вилучили із своєї мовної сітки чотири російські канали «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР Планета», Рен-ТВ та ТВЦ, які не адаптовані до українського законодавства, повідомляє ЗІК.
 
Про це повідомомив представник Національної ради України з питань телерадіомовлення у Чернівецькій області Петро Шегда. За його словами, фірма «Телекомінформ» перестала транслювати одразу 23 канали, які занесені Нацрадою до списку неадаптованих до вимог українського законодавства. Усі чернівецькі оператори кабельного телебачення, за інформацією ЗІК, рішенням Нацради незадоволені, але змушені його виконати, щоб не втратити ліцензії. Власними силами адаптувати російські канали до вимог українського законодавства вони не спроможні. Щоб не втратити глядачів, кабельники планують у стислі терміни запропонувати нові пакети програм, до складу яких входитимуть лише адаптовані канали.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10750
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
5672 дн. тому
Для Макса и Рона. Были вы быдлом им и останетесь. Дело даже не в российских каналах, а то. что с народом делают.
5672 дн. тому
Без россиский каналов телевизор смотреть стыдно - ибо украинская чушь режет ухо, глаз и мозг.
Den
5672 дн. тому
Херсон сегодня утром тоже остался без любимых каналов... Как-то даже жутко становится. Каждый день по одной области или по одному городу "затыкают". Какая-то военная сводка прямо. А люди в данном случае - никто!!! И так всегда с нами поступали, поступают и будут продолжать в том же духе! Наше мнение никому не интересно, кроме нас самих...
Ліза
5672 дн. тому
Нас лишають права вибора, а ви радієте цьому безглуздю!!!????? Невже вам байдуже, що нас саджають у вигадану ким-то "демократичну" клітку????
Макс
5673 дн. тому
Нарешті Україна стає цивілізованою країною: змушує рахуватисі з нею і виконувати її законодавство, а не свинюшити, кому і де заманеться.
Рон
5673 дн. тому
Супер- накінець припинено російську пропаганду в Україні
5673 дн. тому
за украинские каналы в кабеле даже денег платить жалко
прол
5673 дн. тому
Дикость!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду