Гендиректор агенції Key Communications Людмила Кречмер очолила UAPR

8 Жовтня 2008
4284
8 Жовтня 2008
08:03

Гендиректор агенції Key Communications Людмила Кречмер очолила UAPR

4284
Гендиректор агенції Key Communications Людмила Кречмер очолила UAPR
Новим головою правління Української асоціації зі зв’язків з громадськістю (UAPR) стала генеральний директор агентства Key Communications Людмила Кречмер. Її було обрано на загальних зборах, які відбулися 4 жовтня, про що повідомляє офіційний сайт асоціації.
 
Члени UAPR також сформували новий розширений склад правління з 9 фахівців, які представляють як агентства, так і піар-департаменти компаній. До складу правління обрано Євгена Глібовицького (pro.mova), Оксану Гошву (Hoshva PR), Володимира Дегтярьова (Nords PR Ukraine), Ярину Ключковську (Microsoft Ukraine), Олену Лобову (Pleon Talan), Оксану Монастирську (PBN), Наталію Попович (PRP), Юлію Семенко (GEO Alliance) та Марину Стародубську («Михайлов и партнеры»). Перша голова правління UAPR Іветта Делікатна очолила Ревізійний комітет, до якого також увійшли Тетяна Бабенко й Олена Введенська.
 
Попередня голова правління Ярина Ключковська прозвітувала на зборах про загальні результати організації за попередні два роки та окреслила основні напрямки діяльності на два наступних роки. Зокрема, за її словами, за цей період кількість членів UAPR виросла із 50 до 72 (до асоціації приєдналися 10 піар-агентств). Відбувся пілотний етап дослідження українського піар-ринку, яке продовжиться цього року. Інтерактивні навчальні сесії в рамках проекту UAPR-Академія відвідали понад 120 осіб. Також постійно зростає кількість делегатів Європейського піар-конгресу та учасників конкурсу піар-проектів PRAVDA Awards.
 
Протягом наступних двох років асоціація планує удвічі збільшити кількість членів, розробити рекомендації для університетських програм із піару і напрацювати банк знань для використання своїми членами. Сайт UAPR перетворять на повноцінний інформаційний та інтерактивний ресурс, де члени організації й інші фахівці зможуть обмінюватись інформацією і спілкуватися на професійні теми.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4284
Теги:
Читайте також
16.12.2008 16:04
Лєна Локоша, «ПіК України»
6 100
10.11.2008 11:43
Кристина Клименко, «24»
7 763
10.11.2008 11:08
Валерий Бугай, «Публичные люди»
13 569
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Арсен
5696 дн. тому
Все понял!!! Извините был не прав.
http://mcdavid.livejournal.com/profile
5696 дн. тому
Арсен, пацанчик, погугли и прозрей.
Арсен
5696 дн. тому
- Оксану Гошву (Hoshva PR) - ето че за чудоо???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду