«СТС Медиа» купила телеканал у Молдові

3 Жовтня 2008
13816
3 Жовтня 2008
23:52

«СТС Медиа» купила телеканал у Молдові

13816
«СТС Медиа» купила телеканал у Молдові
Російський медіахолдинг «СТС Медиа» оголосив про завершення угоди із придбання 51% власності молдавських телекомпаній Teledixi SRL та Muzic Ramil SRL, повідомляє сайт AllMoldova. Вартість угоди – 4 100 000 доларів США.
 
Група Teledixi SRL та Muzic Ramil SRL розпочала мовлення на власних частотах у 10 містах Молдови, зокрема й Кишенеу (технічне покриття – 98% території країни) у 2001 році. Телекомпанія володіє двома телевізійними студіями та багатоканальною супутниковою станцією та спроможна щодня видавати в ефір 10 годин продукту власного виробництва. Раніше компанія Teledixi SRL ретранслювала у Молдові російський канал СТС.
 
«СТС Медиа» планує розпочати мовлення оновленого розважального телеканалу під брендом «СТС-Діксі ТВ» на частотах, якими володіють компанії, ще до кінця 2008 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13816
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
МУРМУР
5688 дн. тому
А как это - цыганомолдавский гламур?!!А вот так.Уже и лейбл им придумал- чёрный локон и губки бантиком. "Живой Труп в Степи Молдаванской" -рапсодия в стиле Петра Лещенко. Оккупантские мелодии
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду