detector.media
09.09.2008 13:33
19 вересня на ICTV стартує програма Ледокола Бахматова «Українці Афігенні» з Андрієм Богдановичем
19 вересня на ICTV стартує програма Ледокола Бахматова «Українці Афігенні» з Андрієм Богдановичем
19 вересня о 22.00 на телеканалі ICTV стартує щотижнева аналітично-гумористична програма «Українці Афігенні», повідомляє прес-служба каналу.
 
Цей «новий для вітчизняного телемовлення формат з використанням найсучасніших технологій кіно- й телевиробництва» є спільним проектом каналу та продакшн-студії Максима Бахматова «Ледокол». Автором ідеї та продюсером програми виступатиме сам Бахматов. Програма матиме хронометраж 30 хвилин. Її вестиме Андрій Богданович (на фото), який донедавна працював ведучим новин на телеканалі К1.
 
«В основі програми покладено оригінальну ідею – родоначальниками цивілізації у будь-якому куточку планети були українці. Автори з гумором підійшли до розвитку цивілізації і стверджують,  що саме від древніх укрів з’явилися відомі нам американці, африканці, азіати, австралійці та європейці. А також, що українці – велика смілива нація, яка здатна сміятися над собою. Свої докази цьому творці проекту нададуть у півгодинному випуску, який складатиметься з кількох гумористичних сюжетів-постановок про життя сучасного українця та документальної 3d-хроніки про історію України», - йдеться в повідомленні. Назва програми є інтерпретацією абревіатури UA.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY