Російський канал НТВ скасував програму про вбивство Магомеда Євлоєва

8 Вересня 2008
27767
8 Вересня 2008
10:23

Російський канал НТВ скасував програму про вбивство Магомеда Євлоєва

27767
Російський канал НТВ скасував програму про вбивство Магомеда Євлоєва
Російський телеканал НТВ скасував черговий випуск програми «Головний герой» з Антоном Хрековим, сюжет якої був присвячений вбитому в Інгушетії опозиціонеру та власнику сайту «Ингушетія.ру» Магомеду Євлоєву, повідомляє Newsru.com.
 
Програма мала вийти в ефір увечері у неділю, але її «перенесли з технічних причин», повідомляє сайт «Ингушетия.ру». Нагадаємо, Євлоєв був убитий 31 серпня пострілом у голову під час начебто затримання в аеропорту Магас. За фактом загибелі Євлоєво порушено кримінальну справу за статтею 109 КК РФ (завдання смерті з необережності), тим часом як опозиція вважає це навмисним убивством.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду