Убитий власник російського опозиційного сайту «Ингушетия.ру»

31 Серпня 2008
17348
31 Серпня 2008
17:28

Убитий власник російського опозиційного сайту «Ингушетия.ру»

17348
Убитий власник російського опозиційного сайту «Ингушетия.ру»
31 серпня у Назрані (Інгушетія, Російська Федерація) помер від вогнепального поранення власник опозиційного сайту «Ингушетия.ру» Магомед Євлоєв, повідомляє Лента.Ру.
 
Євлоєв помер у республіканській лікарні, куди його привезли із вогнепальним пораненням у голову. За інформацією співробітників «Ингушетии.ру», власник сайту прилетів із Москви в Назрань в одному літаку з президентом Інгушетії Муратом Зязіковим. Після того, як президент поїхав, Євлоєва оточили люди з охорони міністра внутрішніх справ Інгушетії, силою посадили в машину та повезли. По дорозі з аеропорту Євлоєву начебто вистрелили в голову, після чого викинули з машини. Пораненого підібрали родичі, які приїхали зустрічати його в аеропорту, і відвезли в лікарню.
 
Тим часом правоохоронці стверджують, що Євлоєв намагався вихопити автомат в одного із співробітників міліції, що брали участь у його затриманні, і в результаті отримав випадкове поранення в голову. Джерело «РИА Новости» в МВС Інгушетії розповіло, що в машині, де перебував Євлоєв, відбувся випадковий постріл із пістолета одного з міліціонерів.
 
За даними прес-служби МВС Інгушетії, Євлоєва мали доставити на допит у рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом вибуху в Назрані біля будинку місцевого мешканця Хаутієва. Прес-служба стверджує, що затримання Євлоєва проводили міліціонери, відряджені з сусідніх регіонів, тим часом як у редакції сайту «Ингушетия.Ру» стверджують, що це були співробітники республіканського МВС.
 
Слідчий комітет при прокуратурі Російської Федерації здійснює перевірку за фактом убивства Магомеда Євлоєва, за підсумками якої буде прийняте рішення щодо порушення кримінальної справи.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17348
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для Т
5727 дн. тому
Я не "кремлёвский", для тебя я хуже, - Я РУССКИЙ. А вот ты, каких не-"интернированных" абортов жертва, по языку поста неопределённо.
Т
5728 дн. тому
ты гля, как по нотам! // 31.08.2008 18:43:53

Ты, {CENSORED} кремлевский, будешь интернирован первым. За каждый московский {CENSORED} будут уничтожаться по десятку тебе подобных. Никакая Америка не нужна будет, никакая Москва не поможет.
Fuck Russia
5728 дн. тому
Оппозиция Ингушетии хочет независимости республики Оппозиция Ингушетии рассматривает возможность обращения к мировой общественности с просьбой «отсоединить» республику от России, сообщил в эфире радиостанции «Эхо Москвы» руководитель Оргкомитета общенационального митинга протеста Магомед Хазбиев. «Нам нужно просить Европу или Америку, чтобы нас отсоединили от России. Если мы неугодны этой стране, что дальше делать, мы не знаем», - сказал Хазбиев. Он добавил, что необходимо также «остановить геноцид ингушского народа», осуществляемый «Кремлем». Дальнейшие действия после убийства главного редактора сайта «Ингушетия.ру» Магомеда Евлоева оппозиция обсудит на специальном собрании, которое состоится в ближайшее время, отметил Хазбиев.
Путя
5728 дн. тому
Да пофиг им паспорт, им и повод не нужен.Так они своих граждан зачищают!Хозяева у алкаша-журнализа Сладкова- за бутылку водяры в ногу дал стрельнуть.
ты гля, как по нотам!
5728 дн. тому
Зачищают таки русские американскую агентуру на Кавказе. И что должно быть показательно для подобных соросовских грантоедов на Украине, что защиты им от заокеанских хозяев никакой не будет, это похоже уже абсолютный факт. Если хозяева кидают даже свою преданнейшую марионетку Саакашвили, то что про политковских-гонгадз можно спрашивать! Только и остаётся самообманываться слушая бред от "гаранта" шо если его "выбэруть", то он и убийц "знайдэ", и хто "отруйив" скажет и хто "пидсыпав", хто "прывиз".... млять, как достал этот хахляцкий постмодерн!
немец
5728 дн. тому
Этих можно убивать- у них российский паспорт второго сорта, за это бомбить и оккупировать не станут!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду