Тала Калатай і Костянтин Онищенко готують концепцію ранкової програми

5 Вересня 2008
18896
5 Вересня 2008
15:39

Тала Калатай і Костянтин Онищенко готують концепцію ранкової програми

18896
Тала Калатай і Костянтин Онищенко готують концепцію ранкової програми
Екс-ведучі «Сніданку з 1+1» Тала Калатай і Костянтин Онищенко розробляють концепцію програми для свого дуету й ведуть перемовини з телеканалами. «Ми сподіваємося, що це буде ранкове шоу. Якщо в когось є пропозиції, ми їх усі розглядаємо», – розповіла «ТК» Тала Калатай. Вона вже відхилила пропозицію одного телеканалу, тому що не захотіла працювати сольно.
 

До Костянтина зверталися два телеканали. «Одна пропозиція була нецікава, щодо другої рішення ще не прийняте, триває дискусія. Дуже хочеться зберегти пару. Хочемо працювати разом, тому що в дуеті принесемо більше користі», – переконаний він.
 
Водночас колишні ведучі продовжують займатися своїми фаховими справами. Костянтин Онищенко працює режисером і сценаристом лотереї «Хто там?» на «1+1», а також співпрацює з компанією Михайла Крупієвського «Фільм Плюс Продакшн», яка займається телепостановками великих проектів. Зокрема, він був телережисером останнього Дня незалежності, проекту “Ніч незалежності”, зустрічі патріарха Варфоломія.
 
Тала Калатай повернулася до театру й кіно, адже за професією вона акторка. «У мене мав бути спільний проект з компанією Film.UA, але в нас назрів невеликий конфлікт. Тому зараз я дознімаюся в продовженні “Доярки з Хацапетівки” (виробництво продакшну Олександра Ткаченка «Нова студія». – «ТК»). У мене зявився агент, який займатиметься моїм подальшим просуванням у кіно», – розповіла Тала.
 
Закриття «Сніданку» не було несподіванкою для дуету Калатай-Онищенко. «З весни було зрозуміло – за чутками, за поведінкою керівництва – що все йде до закриття, – згадує Костянтин Онищенко. – Але надія помирає останньою. І ми намагалися триматися до кінця, ніхто скандалів не влаштовував. Розсталися тихо-мирно: усіх було звільнено за згодою сторін, як і решту співробітників продакшну Панюти. Спасибі” нам ніхто не сказав, “до побачення” – також. Ми відпрацювали останній ефір і пішли так, наче повернемося в понеділок».
 
З Олегом Панютою екс-ведучі з того часу не бачилися. За словами Костянтина Онищенка, нині головне завдання Олега – зберегти продакшн, не допустити, «щоб усі розбіглися», про що той зараз і веде перемовини. Однак Тала Калатай зазначає, що до них Панюта не звертався з пропозиціями подальшої співпраці. «Але ми вдячні Олегові за те, що він нас познайомив. Це було секундне попадання на трактах. Як у продюсера в нього це вийшло», – каже вона.
 
«Детектор медіа»
Фото Яни Новоселової
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18896
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
маманярацци
5713 дн. тому
Слободян!!!Я шото не понял, сколько можно ...или ты уже смирился со своим интересным положением и иначе как в гарем жену продать не можешь?!!!
rex
5715 дн. тому
Вы угрожаете тем, что телевизионный мир Украинского ТВ тесный и очень с хорошей памятью ! Вас уже забыли, Панюта!И научитесь умнее излагать свои угрозы.))
back to future
5715 дн. тому
Молодые писатели, прошу заметить Я писал коментарии и Вас не оскорблял.
2back to future
5715 дн. тому
Засуньте свои угрозы Панюте в то самое пиарное место.Они правда профессиональнее вас и ТВ мир об этом не забудет.А вы бегайте по каналам и предлагайте откаты, рейтинги ими вы не купите.
otar
5715 дн. тому
Припиніть, який там піар. Нормальна новина з пресухи теле-селебрітіз, які захотіли про себе нагадати. Багатьом це цікаво, тому ми про це повідомляємо.
back to future
5715 дн. тому
И зачем ж такой пиар ? Талочка, Костик..... Этот материал похож на крик ".... мы такие хорошие, у нас так всё хорошо...... НО ОЧЕНЬ ХОЧЕТСЯ СРУБИТЬ БАБЛА И ПОЯВИТЬСЯ В КАДРЕ....." Вы отличные, талантливые и веслые ! Зачем же мочить людей с которыми вы работали.... даже между строк такой чудной и незначительной заметки.... Вы ж прекрасно понимаете что телевизионный мир Украинского ТВ тесный и очень с хорошей памятью !
marcos
5715 дн. тому
Ця пара була кращою на старому Сніданку.Панятно чому їх Панюта не хоче бачити.Цей Сніданок краще за той, але цім ведучим респект.Успіхів вам!
5715 дн. тому
Ви класні ведучі! Сподіваємось побачити вас у ефірі як найшвидше!!! Успіхів!
tutty
5715 дн. тому
молодці! хай вам щастить!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду