Тала Калатай вестиме програму про світське життя на К1

2 Березня 2009
23984
2 Березня 2009
15:46

Тала Калатай вестиме програму про світське життя на К1

23984
Тала Калатай вестиме програму про світське життя на К1
Незабаром на телеканалі К1 стартує новий проект, присвячений світському життю. Про це «Детектор медіа» довідалась із власних джерел.
 
Ведучою проекту стане Тала (Наталія) Калатай, колишня ведуча «Сніданку з 1+1», продюсером – її чоловік, колишній віце-президент НТКУ Андрій Слободян. Ідеолог програми – ведуча ТРК «Ера» Тетяна Гончарова. За неофіційною інформацією, програма розповідатиме про життя бомонду, новини культури та шоу-бізнесу в дещо іронічному ключі. Точна дата старту проекту поки що невідома.
 
Поки що ані Тетяна Гончарова, ані Андрій Слободян не коментують майбутній проект. У прес-службі групи «Інтер», до якої входить К1, «Телекритиці» також відмовили у коментарях.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23984
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
свидетель гения
5536 дн. тому
Мамочки мои, "віце-президент",более знАчимых должностей, похоже, нет. А что он сделал там, кроме, как по кабинетам подчиненных сторожить?
-
5536 дн. тому
Наташа! Успехов! Тебя любят зрители!
Коко
5536 дн. тому
Тала, вперед! И не сомневайся! Ты умничка, и у тебя получится отличный проект. Только шляпу не одевай))))
сраному експерту
5536 дн. тому
програми ще нема, а ви вже експертуєте, шановний)))))
Експерт
5536 дн. тому
Дело не в копировании формата, а в том, чтобы жену снова в ящик пристроить.
5536 дн. тому
неужели так называемые "продюсеры" не могут придумать хоть что-то новое, а не вновь и вновь копировать существующие программы?
Експерт
5537 дн. тому
На этом фото Калатай очень похожа на Найду. Слободян таки женился на своей мечте.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду