«Сніданок плюс» закривається. У Юрія Горбунова і Марічки Падалко будуть нові проекти

1 Серпня 2008
22282
1 Серпня 2008
16:50

«Сніданок плюс» закривається. У Юрія Горбунова і Марічки Падалко будуть нові проекти

22282
«Сніданок плюс» закривається. У Юрія Горбунова і Марічки Падалко будуть нові проекти
У новому телесезоні на каналі «1+1» не виходитиме розважальне ранкове шоу вихідного дня «Сніданок плюс». Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила прес-служба «1+1».
 
Ведучі «Сніданку плюс» будуть працевлаштовані у нових проектах. Зокрема, Юрій Горбунов вестиме недільну ранкову програму, назву якої прес-служба не називає, повідомляючи, що «разом із знімальною групою Горбунов ходитиме в гості до українських зірок і дізнаватиметься, чим вони займаються вранці».
 
Марічка Падалко, яка готується вдруге стати мамою, вестиме дитячу програму «Маріччин кінозал».Ця програма «для найменших» виходитиме у суботу вранці; у ній, як повідомляє прес-служба каналу, Марічка Падалко разом із лялькою показуватиме мультфільми виробництва компанії Walt Disney.
 
Програма «Сніданок плюс» виходила на «1+1» з осені 2006 року. Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що ранкову програму буднього дня «Сніданок з 1+1» більше не вироблятиме продакшн-студія Олега Панюти «ІР Медіа». Виробництвом «інформаційного ранку» займатиметься департамент інформаційного та суспільно-політичного мовлення каналу.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22282
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
рембрандт и т.д.
5746 дн. тому
Единственная передача на 1+1 "Сніданок +", которую можно было смотреть в выходные по утрам, и то закрыли! Предлагаю в это время поставить полтора часовый выпуск новостей, там ведь позитива много...
5748 дн. тому
а правда, что сладкое кушать вредно?
Відвідувач
5748 дн. тому
Студія 1+1 перетворюється на дебільний канал для придурків. Ці перестановки про те свідчать. Глобалізвція, блін. Тому давайте їх зовсім не дивитимемося.
егегегей
5748 дн. тому
посипайко - не гей!!! його хлопець - гей
осісьо
5748 дн. тому
а на яких зірок ви розраховували? Яке ТБ, такі й зірки - знов Зеленський, Яма і Могила, знов остобридла парочка Лєночка Шоптенко і гей Посипайко, який корчить натурала так затято, що скоро сам у це повірить, знов Пономарьов з Кусею, і яка-небудь зайка за гроші свого чоловіка.
преображенський
5749 дн. тому
Будь-ласка, список українських зірок, до яких ходитиме в гості Юрій Горбунов. Чи набереться їх на сезон? І чи житиме програма, коли 25 українських зірок закінчаться?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду