Вищий господарський суд задовільнив скаргу Інституту реклами

5 Вересня 2008
27580
5 Вересня 2008
11:10

Вищий господарський суд задовільнив скаргу Інституту реклами

27580
Вищий господарський суд задовільнив скаргу Інституту реклами
Вищий господарський суд задовільнив скаргу Інституту реклами на рішення Апеляційного суду міста Києва щодо розірвання договору оренди, результатом якого стало захоплення приміщення цього навчального закладу на вулиці Кожум'яцькій. Про це «Детектор медіа» повідомив проректор Інституту реклами Сергій Ліфінцев.
 
За словами Сергія Ліфінцева, Вищий господарський суд прийняв касаційну скаргу до провадження, задовольнив клопотання Інституту реклами щодо незаконності рішення апеляційного суду та постановив зупинити виконання рішення господарського суду щодо законності розірвання договору оренди до повторного розгляду справи в апеляційному суді. Розгляд справи в апеляційному суді міста Києва призначения на 9 жовтня.
 
Нагадаємо, на початку серпня Подільське районне управління головного управління Міністерства внутрішніх справ України порушило кримінальну справу за статтею 296 частина 2 Кримінального Кодексу України за фактом захоплення приміщення Інституту реклами. Зараз, за словами Сергія Ліфінцева, у приміщенні ведуться ремонтні роботи. Він також повідомив «ТК», що днями відбулась невдала спроба через Київську міську раду разом з іншими комунальними об’єктами приватизувати будівлю, частину якої орендує інститут.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27580
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду