За фактом захоплення Інституту реклами порушено кримінальну справу

2 Серпня 2008
14412
2 Серпня 2008
09:24

За фактом захоплення Інституту реклами порушено кримінальну справу

14412
За фактом захоплення Інституту реклами порушено кримінальну справу
Подільське районне управління головного управління Міністерства внутрішніх справ України порушило кримінальну справу за статтею 296 частина 2 Кримінального Кодексу України за фактом захоплення приміщення Інституту реклами. Про це «ТК» повідомив проректор цього навчального закладу Сергій Ліфінцев.
 
Нагадаємо, 15 липня невідомі люди захопили будівлю Інституту реклами на вулиці Кожум’яцькій на Подолі.  Ці події є продовженням конфлікту навколо приміщення, що триває з 2007 року між адміністрацією Інституту реклами та підприємством «Київміськбуд-1». За словами пана Ліфінцева, невідомі й далі утримують приміщення і не допускають туди працівників інституту, а також розпочали ремонтні роботи у тій частині будинку, яку орендує Інститут.
 
Керівництво інституту чекає на розгляд скарги у Верховному Суді, а також подало позов до Подільського районного суду щодо незаконного утримання майна, яке належить навчальному закладу. Приймальна комісія інституту працює за адресою бульвар Перова, 14-а. «Детектор медіа» неодноразово намагалась отримати коментарі від представників підприємства, яке претендує на приміщення Інституту реклами, але поки що марно.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14412
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду