Захоплено приміщення Інституту реклами

15 Липня 2008
10448
15 Липня 2008
11:12

Захоплено приміщення Інституту реклами

10448
Захоплено приміщення Інституту реклами
Уранці 15 липня невідомі люди захопили будівлю Інституту реклами на вулиці Кожум’яцькій на Подолі.  Ці події є продовженням конфлікту навколо приміщення, що триває з 2007 року між адміністрацією Інституту реклами та підприємством «Київміськбуд-1». Всупереч намаганням навчального закладу продовжити договір оренди, у листопаді 2007 року 2 з 3,5 тисяч квадратних метрів приміщення були орендовані компанією «Укрконцепт».
 
За словами проректора Інституту реклами Сергія Ліфінцева, люди, що захопили приміщення, потрапили туди під виглядом будівельників, після чого їм передали через вікно камуфляжний одяг. Усі люди, окрім ректора інституту Миколи Ліфінцева та ще одного співробітника, були виведені на вулицю, вхід до приміщення заблоковано; зупинено роботу навчального закладу та приймальної комісії. Навколо будинку встановлено будівельний паркан, під’їзд перекрито вантажним автомобілем.
 
«Ми подали позов до господарського суду, але рішення було прийняте не на нашу користь, - повідомив Сергій Ліфінцев. – Його підтвердила апеляційна інстанція. Сьогодні Верховний Суд має розглядати нашу скаргу».
 
Сергій Ліфінцев повідомив «ТК», що структури, які захопили приміщення, пов’язані з народним депутатом України Василем Горбалем. «Детектор медіа» перевірятиме цю інформацію.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду