Мотивація звільнення Ігоря Пупкова – «за саботаж»

1 Вересня 2008
20253
1 Вересня 2008
21:11

Мотивація звільнення Ігоря Пупкова – «за саботаж»

20253
Мотивація звільнення Ігоря Пупкова – «за саботаж»
Причиною відсторонення від ефіру та подальшого звільнення екс-ведучого «Новин» ТРК «Київ» Ігоря Пупкова стало звинувачення в тому, що він начебто саботує роботу.
 
Як повідомив «Детектор медіа» сам Ігор Пупков, це звинувачення йому висунула Світлана Криворучко, керівник «Служби новин». Воно стало причиною того, що замість Ігоря його випуск о 17.00 провела інша ведуча – Ірина Главацька, ведуча публіцистичного ток-шоу «У центрі уваги», а Пупков написав заяву на звільнення.
 
Топ-менеджери медіахолдингу Казбек Бектурсунов та Дмитро Джангіров дізналися про рішення Криворучко, як сказав Ігор Пупков, постфактум, тим не менш у ситуацію вирішили не втручатися.
 
Світлана Криворучко, керівник служби новин каналу, сказала «ТК», що вона мала до Пупкова професійні претензії, але виносити їх на загал не має наміру.
 
Як повідомляла «ТК», ведучого «Новин», екс-інтерівця Ігоря Пупкова звільнено з ТРК «Київ».
 
Джерела «ТК» пов’язують звільнення Пупкова із публікацією на сайті «Дуся» «Альфонс поневоле», де Ігор розповів про затримки з виплатою заробітної платні на ТРК «Київ».  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20253
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь Пупков
5715 дн. тому
Кто ты (ПРОХОЖИЙ)? Чем тебя лично обидел? И когда я себя вел неадекватно?
Прохожий
5715 дн. тому
Супер!! Молодой здоровый мужик, работающий в Киеве на не самом хилом канале объявил, что он альфонс, и за $200 готов лечь под любую - и стал героем дня! А то, что Игорька иногда от "звезданутости" переклинивает, и тогда он теряет чуство меры и ведет себя не совсем адекватно и порядочно - так это факт. И какая бы там не была Криворучко, за умышленный срыв эфира нужно гнать с канала любого, даже самого "звезданутого". Профессионализм несовместим с безответственностью и капризами.
лангуст
5715 дн. тому
И не думай, не оштрафуют! Именно такие запопадлыви {CENSORED} и нужны на ТРК!
не_знаю_что_придумать
5717 дн. тому
и может, наконец-то,так называемый,топ-менеджмент))задумаеться....о смысле существование.... такого шеф-редактора на канале!!!!или за потерю ценного "кадра" хоть оштрафует. ну,хоть чуть-чуть ну,пожалуйста. дядя Джанги!!!!)))
киев
5717 дн. тому
Игорек-МОЛОДЕЦ!!!!! может хоть, ТВОЙ пример научит Криво_учко думать, что говоришь- не ляпать свои,весьма не светлый, языком и не разбрасываться людьми(!!!!!) А то думает.что все только мечтают на ТРК работать, особенно, с такой не уравновешенной тетенькой как Светик)))))))
ЕКС-"киевлянка";)
5717 дн. тому
ПУПКОВ!!!!!!!! РЕСПЕКТ ТЕБЕ И УВАЖУХА!!!!! Давно надо было!!!!! ничего найдешь себе новую работу и намного лучше!!!!!!
Вадим
5717 дн. тому
Любое руководство не любит критики, вот, руками Светланы и убрали Пупкова. Грош цена руководителям, которые задерживают выплаты! Сами, небось, не забывают и премии начислять и вовремя получать!
киевский
5717 дн. тому
давно надо было Игорю сваливать отдуда... он професиональный, молодой, перспективный ведущий... и центральные каналы должны обратить на него внимание, если правильно раскрутить, то из него действительно может получится настоящее лицо любого канала. А у ТК "КИЕВ" наверное очередь стоит из ведущих, если уволили из-за статьи на дусе, то вообще ничего не понятно. что там такого сказано? А если з\п не платять. то это проблемы руководства, в наше время смешно задерживать з\п.Класное решение проблемы: уволили. типа, бунтаря, и все... проблема решена.. Бред
A Wing
5718 дн. тому
Не понимаю почему столько шума из-за этого {CENSORED}
ЗНАТОК
5718 дн. тому
Кукріниксе:) Как откуда? Через {CENSORED} Крещатика 36! Или кто-то Светку не знает?
Кукринікса
5718 дн. тому
Тириндець! Света Криворучко про професіоналізм замичала! А тіпо ведуча тіпо публіцистичного ток-шоу «У центрі уваги» Ірина Главацька - професіонал? Хіба шо по умєнію лизати геніталії міським чинушам. Але - це фішка кієвскаго мєдіо-холдінгу козбекоїдних потвор. Криворучко мабуть забула як сама була прес-секретарем Омельченка і ні хрена толково робити не вміла. А тепер - большая начальніца. Звідки вилазять такі убожества?
Аноним
5718 дн. тому
Во-первых, когда это Игорь небрежно относился к своей работе или, более того, не выполнял её??? А во-вторых, выходит топ-менеджеры на ТРК "Киев" - никто, если не хотят и не могут поставить Криворучко на место. У них на глазах с канала уходят профессионалы, а им плевать. Ну да, меньше народа - больше денег.
DimOК
5719 дн. тому
{CENSORED} будет учить профессионального телеведущего с центрального канала? Бред
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду