Ігор Пупков дебютує у новинах на ТРК «Київ», а Максим Равреба став випусковим редактором СТН

17 Травня 2007
6379
17 Травня 2007
14:50

Ігор Пупков дебютує у новинах на ТРК «Київ», а Максим Равреба став випусковим редактором СТН

6379
 Ігор Пупков дебютує у новинах на ТРК «Київ», а Максим Равреба став випусковим редактором СТН

17 травня у новинах ТРК «Київ» дебютує колишній ведучий новин «Інтера» Ігор Пупков. Його можна буде побачити в ефірі СТН сьогодні, завтра та в суботу о 18:00, 20:00 та 22:00. Подальший графік його роботи поки що узгоджується, адже в червні Ігор планує зробити невеличку перерву на літній відпочинок.

 

«Мене приваблює те, що зараз у канал намагаються вдихнути нове житті. Цікаво брати участь у становленні чогось нового», – пояснив Ігор причину свого вибору.

 

Водночас, знайомі глядачам ведучі СТН Інна Шевченко і Людмила Кононенко залишаться працювати в ефірі. Крім того, вже кілька днів спортивні новини каналу «Київ» веде Роман Кадемін – ще один колишній «інтерівський» ведучий. Він, як повідомили «ТК» на каналі, також є заступником головного редактора дирекції інформаційно-публіцистичних програм.

 

Максим Равреба, який донедавна працював керівником ранкових новин на телеканалі «Інтер», став випусковим редактором інформаційної програми СТН на телеканалі «Київ». «Безробітним я був рівно три дні. Одразу після звільнення мені зателефонувала Людмила Островенко, керівник  інформаційної служби ТРК «Київ», та запропонувала перейти до них», – розповів Максим. Він зазначив, що йому цікаво попрацювати над міською тематикою. До того ж, колись на «Інтері» він починав саме з неї: «В мене були й інші пропозиції, але мені приємно працювати в колі людей, котрих я дуже добре знаю, як справжніх професіоналів».

 

Останнім часом на ТРК «Київ» перейшла досить велика кількість колишніх працівників «Інтера». За словами Максима Равреби, перед командою зараз стоять досить серйозні завдання: «Ми повинні показати результат, зокрема збільшення рейтингів».

 

Керівник дирекції з маркетингу каналу «Київ» Вікторія Волонтирець повідомила «ТК», що канал веде переговори з іншими ведучими, які раніше працювали на «Інтері», проте до того, як буде досягнено остаточних домовленостей, їхні прізвища не розголошуватимуться.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6379
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду