detector.media
29.08.2008 13:34
Новий проект Христини Бондаренко на 5-му називатиметься «На межі»
Новий проект Христини Бондаренко на 5-му називатиметься «На межі»
Розслідувальний проект Христини Бондаренко на 5-му каналі називатиметься «На межі. Соціальні розслідування Христини Бондаренко». Про те, що саме цю назву затверджено, «ТК» повідомила авторка програми. Раніше сайт «Дуся» повідомляв, що команда розглядає два варіанти назви: «На межі» та «Спецтема».
 
Дата старту проекту наразі невідома. Прес-служба 5-го каналу обіцяє оприлюднити сітку нового сезону пізніше.
 
За словами Христини Бондаренко, з вересня за штатним розкладом у команді «На межі» мають працювати три журналісти (замість двох, як було на етапі підготовки), редактор, автор (Христина), режисер, два оператори та продюсер-адміністратор. Третього журналіста поки ще не знайшли. Нині тривають співбесіди з кандидатами на посаду.
 
Христина підкреслює, що її проект суттєво відрізнятиметься від журналістських розслідувань, які виходять на інших каналах. «Наша мета – довести, що людина сама може змінити своє життя», – заявляє авторка «На межі».
 
Як уже повідомляла «ТК», програма тривалістю 20 хвилин виходитиме на 5-му каналі щотижня та складатиметься з трьох новел, що оповідають про реальні події та реальних людей і розкривають певну соціальну тенденцію.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY