detector.media
21.08.2008 16:22
Дарія Фіалко пішла з «1+1»
Дарія Фіалко пішла з «1+1»
20 серпня телеканал «1+1» покинула програмний директор Дарія Фіалко, повідомляє «Медіабізнес». Цю інформацію виданню підтвердили в прес-службі каналу.
 
Начальник прес-служби «1+1» Ірина Победоносцева сказала, що акціонери та керівництво висловлюють вдячність Дарії за її багаторічну роботу та вагомий внесок у розвиток каналу, а також повідомила, що поки що посада програмного директора залишається вакантною. За інформацією джерел «ТК», функції програмного директора виконуватиме Сергій Дем’янчук – керівник телевізійного напрямку групи компаній «1+1».
 
Дарія Фіалко, яка пропрацювала на «1+1» 11 років, так пояснила своє рішення у коментарі, наданому прес-службою «Медіабізнесу»: «Я давно замислювалась про це, але сьогодні маю на це повне моральне право. Рейтинги стабілізувались, канал зараз на підйомі, ось уже третій місяць «1+1» практично постійно лідирує за національною панеллю. Можу з певністю сказати, що створена надійна програмна база для старту осіннього сезону. Ніяких конфліктів не було. Вірю, що прихід Олександра Ткаченка на посаду генерального директора дасть новий творчий імпульс каналу та всій групі компаній «1+1». Він відомий професіонал, і мені, напевно, було б цікаво працювати з ним. Але телевізійний ринок зараз настільки різноманітний і пропонує такі величезні можливості для самореалізації, що не можна ними не скористатись…».
 
Своїх подальших планів щодо працевлаштування Дарія Фіалко поки що не розкриває.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY