Катя Осадча переходить на «1+1»

15 Серпня 2008
45734
15 Серпня 2008
12:25

Катя Осадча переходить на «1+1»

45734
Катя Осадча переходить на «1+1»

Програма Каті Осадчої  «Світське життя»  у новому сезоні виходитиме на телеканалі «1+1». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила сама Катя Осадча.

 
«1+1» ми вважаємо каналом, із якого почалось і вийшло все українське розважальне телебачення, - пояснила це рішення креативний продюсер проекту Олеся Ногіна. – Тому для такого популярного проекту наступним кроком його розвитку є ще вищий рівень каналу. «1+1», як канал-лідер, звичайно, нас цікавив». Програма виходитиме щонеділі о 22.30.
 
Формат проекту зміниться, в ньому з’являться нові рубрики, зокрема збільшиться кількість міжнародних зйомок, з’являться рубрики «Зірка в інтер'єрі» (візити до квартир світських персонажів) та «Дрес-код» (модні тенденції у зв’язці з тим, як вдягаються світські персонажі). «Це буде тележурнал про заможних і знаменитих», - сказала Катерина Осадча.
 
Телепрограма «Світське життя» та веб-ресурс svitske.tv належать компанії Final Cut Media.  Програма «Світське життя» виходила на Першому каналі з 3-го березня 2007 року. До того протягом декількох років програма Каті Осадчої «Світські хроніки» виходила на телеканалі ТОНІС.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
45734
Коментарі
24
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5726 дн. тому
Цікаво, коли зявляться передачі про порядних достойний гідних Українців з ВЕЛИКОЇ букви, а не навязування скаліченій українськими реаліями свідомості стандартів "золотого тельца". Думаю, що саме такі передачі викликали підпали дорогих авто в різних районах Києва. Продовжуйте панове, може за котеджи візьмуться.
SON
5726 дн. тому
А я за Катю!Мне нравится ,как она работает.И видела ее без"капелюшків Піноккіо"- милая девушка- откровенная и сескуальная- просто наши парни развращены блондинистыми барышнями-сами ни два ни полтора, а подавай вамп !Плюсы выиграли.А домА,что она показывает туснеют от вида потертых мордолиц хозяев и их же стоптанных башмаков .
О_О
5727 дн. тому
МДА..........:( Хороший был канал.
зритель
5727 дн. тому
Выдающаяся программа! и Катя тоже выдающаяся журналистка, язык у нее есть, но с мозгами туговато, это точно! Да и зачем мозги, когда рассказывать она будет о жизни знаменитых - воров и бандитов, обворовывающих страну, продажных девок в статусе их жен или просто содержанок, об их бесвкусно обставленных домах, а народ должен это смотреть и радоваться за своих хозяев! Украинское телевидение вызывает чувство омерзения! А народ, который его потребляет, - чувсто жалости.
2Удивленный
5728 дн. тому
К вашему сведению (пометьте себе где-нить на обоях), Катя "пришла" на 1+1 намного раньше Ткаченко
Пржевальский
5728 дн. тому
Катя, мы с мамой волнемся, возвращайся домой скорей. Мы любим тебя наша маленькая лошадка!
Пржевальський
5728 дн. тому
Катя, домой!
ЄВГЕН З КИЄВА
5728 дн. тому
ТАКУ ПОГАНУ ПЕРЕДАЧУ Я Б ВЗАГАЛІ ЗАКРИВ БО ПОКАЗУЮТЬ ТАМ ОДНИХ ГОЛУБИХ ТА КУРВ!!!
хехе
5729 дн. тому
Так плюсы уже не плюсы, теперь это прибежище {CENSORED} шалунов типа Лихмана и безъязыких и безмозглых длинноногих кошечек, которыми наводнили ТСН.
insider
5729 дн. тому
фу, в мене алергія щоразу, коли про цю д-у-р-у хтось починає писати
Да! Да!
5729 дн. тому
Именно: " Успхів!!"
Профи
5729 дн. тому
Дура, конечно, редкая... лавры "лошади" -не дают покоя.
Нагин
5730 дн. тому
Катя конечно дура, но всем нравится. Так что нечего врать тут!
:)
5730 дн. тому
Руки геть від Каті Осадчої!!! Подобається Вам чи ні, а вона найкраща нині у своєму жанрі! І вона давно повинна була б бути на 1+1! Успхів!!
Для Ногиной
5730 дн. тому
Катя, не знаю откуда Вы взялись сами, и откуда Вы взяли, что из 1+1 вышло все развлекательное тв? Вы, видимо, плохо знаете историю развития своего канала? Роднянский начинал с 2 фильмов и упор всегда делал на социально значимые, с претензией на инеллектуальность, проекты, говоря, при этом, что развлекаловки на его канале не будет. Да, она потом появилась, точно копируя Интер, даже мюзикл начал производить. Такого плагиата никто от них не ожидал. Так, что Интер - был лидером развлекательного формата, но не сейчас, конечно. Сейчас там смотреть нечего: ни развлекательного, ни социально значимого.
5730 дн. тому
І будуть плюси називатися один плюс одна! А бабусі в провінції зітхнуть з полегшенням. Світське життя на "світський" канал. Таких клонів розвелось вже багато де. любить себе українська "еліта". А Катя! Та вона ж класна. Докаленко і Ткаченко домовились. От чи притке кудись свою Талу Слободян?
Удивленный
5730 дн. тому
Первое, что сделал Саша Ткаченко на посту гендиректора 1+1, это взял к себе Катю Осадчую. Если это "то", что следовало делать первым, то что будет вторым, третьим, четвертым?
WSG
5730 дн. тому
Цілова аудиторія УТ-1 переважно то сільське населення, яке дивиться телевізор, щоб узнати чи піде завтра дощ і змиє з двору коровяче лайно, чи потрібно буде його вилами у відсутність дощу. Уявляю як їм "приємно" було дивитись на це Піноккіо у капелюшках... най іде на один та один взаду
Саша
5730 дн. тому
теперь можно не сомневаться - у плюсов рейтинг станет, как у первого национального, от которого тошнило не только из-за Осадчей. Это ж надо себя так не уважать, чтобы такое отребье дешевое подбирать. Кризис жанра. видать.
Alex
5730 дн. тому
Гламур это полная параша, на 1+1 ей и место
Колян
5730 дн. тому
...твою мать! Ну как это УТ-1 мог упустить такую примитивную звезданутую Катю?! Это ж какая падла отфильтровала ее с отстойного канала? PG
катя
5730 дн. тому
{CENSORED} ваша катруська!
я
5730 дн. тому
предлагаю вместо ведущих новостей взять новеньких с М!:)
Секонд-хенд
5730 дн. тому
Да-да. Туда ей и дорога! Там таких и подбирают. Нечего с кораблем на голове кривляться на Национальном канале.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду