detector.media
01.08.2008 16:50
«Сніданок плюс» закривається. У Юрія Горбунова і Марічки Падалко будуть нові проекти
«Сніданок плюс» закривається. У Юрія Горбунова і Марічки Падалко будуть нові проекти
У новому телесезоні на каналі «1+1» не виходитиме розважальне ранкове шоу вихідного дня «Сніданок плюс». Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила прес-служба «1+1».
 
Ведучі «Сніданку плюс» будуть працевлаштовані у нових проектах. Зокрема, Юрій Горбунов вестиме недільну ранкову програму, назву якої прес-служба не називає, повідомляючи, що «разом із знімальною групою Горбунов ходитиме в гості до українських зірок і дізнаватиметься, чим вони займаються вранці».
 
Марічка Падалко, яка готується вдруге стати мамою, вестиме дитячу програму «Маріччин кінозал».Ця програма «для найменших» виходитиме у суботу вранці; у ній, як повідомляє прес-служба каналу, Марічка Падалко разом із лялькою показуватиме мультфільми виробництва компанії Walt Disney.
 
Програма «Сніданок плюс» виходила на «1+1» з осені 2006 року. Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що ранкову програму буднього дня «Сніданок з 1+1» більше не вироблятиме продакшн-студія Олега Панюти «ІР Медіа». Виробництвом «інформаційного ранку» займатиметься департамент інформаційного та суспільно-політичного мовлення каналу.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY