Володимир Мжельський став в.о. шеф-редактора 5-го каналу

18 Липня 2008
19217
18 Липня 2008
14:09

Володимир Мжельський став в.о. шеф-редактора 5-го каналу

19217
Володимир Мжельський став в.о. шеф-редактора 5-го каналу
Виконувачем обов’язків шеф-редактора 5-го каналу стане Володимир Мжельський. Про це «ТК» повідомив генеральний директор каналу Іван Адамчук. Нагадаємо, з жовтня 2007 року Володимир Мжельський очолює новинну службу 5-го каналу.
 
Як уже повідомляла, «ТК», шеф-редактор 5-го каналу Олександр Народецький іде з каналу, його заяву на звільнення за власним бажанням задоволено, і на цій посаді він працюватиме до серпня.
 
За словами Івана Адамчука, відтепер Володимир Мжельський суміщатиме дві посади: шеф-редактора каналу та новин каналу.
 
«Якщо протягом випробувального терміну він проявиться високим професіоналом, то цілком можливо, що він залишиться на посаді шеф-редактора каналу», – зазначає пан Адамчук. Однак як довго триватиме цей випробувальний термін, поки не відомо.
 
Так само, за словами Івана Адамчука, поки не розголошуються зміни, що мають відбутися на каналі у зв’язку зі зміною шеф-редактора: «Всі ці зміни будуть помітні 1 вересня. Поки усе тримаємо у величезні й таємниці».
 
Також генеральний директор 5-го каналу прокоментував звільнення Олександра Народецького: «Я цілком нормально до цього ставлюся. Людина свідомо і щиро побажала звільнитися з роботи. Вона має на це право».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19217
Теги:
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тринді-минді
5778 дн. тому
Зміни з 1 вересня. Подивимось. Скоро Мжельський буде не тільки сидіти на двох стільцях, а й в ефірі з'явиться. Головне, щоб усьо було збалансовано і прохфесійно. Розтринькали такий канал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду