Зараз триває чат-конференція з Іваном Адамчуком – генеральним директором телерадіокомпанії “НБМ”

27 Лютого 2004
4008

Зараз триває чат-конференція з Іваном Адамчуком – генеральним директором телерадіокомпанії “НБМ”

4008
Довідка:
Зараз триває чат-конференція з Іваном Адамчуком – генеральним директором телерадіокомпанії “НБМ”
Адамчук Іван Дмитрович, народився в с. Тисівці Чернівецької області, українець.

Генеральний директор підприємства з іноземними інвестиціями у формі “Товариство з обмеженою відповідальністю “Телерадіокомпанія “НБМ” (телеканал “5”, радіо „Ніко-FM”).

На телебаченні з червня 1985 року. Працював асистентом режисера, телеоператором, редактором музичних програм, режисером, старшим режисером в Чернівецькій облдержтелерадіокомпанії.

З березня 1997 року в телерадіокомпанії „НБМ”. Директор телебачення, перший заступник генерального директора, генеральний продюсер. З 15 липня 2000 року генеральний директор.

Член Спілки журналістів України.

Нагадуємо: триває акція "Фану "Детектор медіа" від "Критики".

Заходьте на чат-конференцію "Детектор медіа", ставте запитання Івану Адамчуку і вигравайте. Цього разу автор найцікавішого запитання дістане у подарунок – від видавництва „Критика” – книгу Бенедикта Андерсена “Уявлені спільноти”.

Увага! Брати участь в акції можуть тільки зареєстровані в чаті користувачі, які при реєстрації вказали свій e-mail.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4008
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду