Верховна Рада відправила у відставку Міністра з питань сім’ї, молоді та спорту Юрія Павленка

29 Листопада 2006
4825
29 Листопада 2006
12:53

Верховна Рада відправила у відставку Міністра з питань сім’ї, молоді та спорту Юрія Павленка

4825
Верховна Рада відправила у відставку Міністра з питань сім’ї, молоді та спорту Юрія Павленка

Верховна Рада ухвалила постанову про відставку Міністра з питань сімї, молоді та спорту Юрія Павленка. Підставою для цього рішення стала заява Юрія Павленка. За неї проголосував 241 депутат.

 

Виступаючи, Юрій Павленко повторив свою учорашню тезу про те, що небажання частини «антикризової» коаліції голосувати за закон про визнання Голодомору геноцидом української народу стало однією з причин його рішення. Заяви про відставку Юрій Павленко та інші міністри-«нашоукраїнці» написали після рішення з’їзду «Нашої України» щодо переходу в опозицію до «антикризової коаліції».

 

Раніше Прем’єр-міністр України Віктор Янукович заявляв, що з приватних розмов із Павленком йому зрозуміло, що «міністр хоче працювати, але на нього тиснуть».

 

Перший віце-спікер Адам Мартинюк зачитав заяву Міністра охорони здоров’я Юрія Поляченка про відкликання його заяви про відставку «у звязку з незгодою з позицією «Нашої України» щодо опозиційності», написану 27 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду